Η λογική της Χιχόν, το κίνητρο του Σολτ Λέικ!

Λίγα και καλά στο στοιχημα κουπονι της Πέμπτης. Το πρόγραμμα της ημέρας είναι μικρό, αλλά επιλογές για να πληρωθούμε υπάρχουν. Πάμε με «δυνατή» επιλογή στο Κύπελλο Ισπανίας και με το κίνητρο στο αμερικάνικο MLS, λίγες στροφές πριν τα πλέι-οφ.

Ράγιο Μαχαδαόντα – Σπόρτινγκ ντε Χιχόν

Σεμνά και ταπεινά η Μαχαδαόντα συνεχίζει να εκπλήσσει με την πορεία της. Τελευταίο της θύμα η Οβιέδο, της οποίας επιβλήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα και μάλιστα ήρθε στις καθυστερήσεις. Αντίθετα, η Χιχόν έρχεται από την εντός έδρας γκέλα με σκορ 1-1 κόντρα στη Ρέους Ντεπορτίου. Στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να είχε χάσει, ενώ αυτή ήττα η δεύτερη της συνεχόμενη απώλεια. Η εικόνα της Σπόρτινγκ προβληματίζει και ο κόουτς Μπαράχα μόνο σίγουρος δεν αισθάνεται για τη θέση του. Στο πρωτάθλημα η Ράγιο είχε επικρατήσει, ωστόσο μοιάζει απίθανο να επαναλάβει δεύτερη φορά την επιτυχία της. Καλοπληρώνει το διπλό της Χιχόν και θα το τιμήσουμε. Εξάλλου, κάποια στιγμή θα νικήσει κιόλας.

Σολτ Λέικ – Νιου Ίνγκλαντ

Από την εντός έδρας συντριβή με σκορ 4-1 από το Πόρτλαντ έρχεται το Σολτ Λέικ. Οι «ρόγιαλς» κινδυνεύουν να… γκρεμίσουν ότι έχτιζαν, αφού αυτή ήταν η δεύτερη ήττα τους στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια και ενώ παραμένουν χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία. Έχουν δε να αντιμετωπίσουν και τις σημαντικές τους απουσίες. Αντίθετα, η Νιού Ίνγκλαντ προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με σκορ 2-0 επί του Ορλάντο και εξακολουθεί να δίνει μάχη για να προλάβει την εξάδα. Πράγμα που ωστόσο δύσκολα θα συμβεί. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, στα οποία μετράει επίσης δύο ισοπαλίες. Το Σολτ Λέικ έχει ξεκάθαρα μεγαλύτερο κίνητρο, με τους «ρέμπελς» να έχουν συμβιβαστεί στην ιδέα ότι δεν θα αγωνιστούν στα πλέι-οφς. Θα ποντάρουμε στην έδρα και θα πάρουμε τον άσο.

To Top