ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιχείρηση… αποφόρτισης από Ερέρα, καμία “ειδική” αναφορά στο ντέρμπι

Η αντίστροφη μέτρηση για το Άρης-ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει, ο Πάκο Ερέρα περιμένει τους τραυματίες, ετοιμάζει τα πλάνα του και παράλληλα με την αγωνιστική διαχείριση του ντέρμπι, ρίχνει βάρος και στην ψυχολογική διαχείριση του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Ισπανός προπονητής είναι ιδιαίτερα έμπειρος και αντιλαμβάνεται ότι ανάλογοι αγώνες, ειδικά μέσα σε μια περίοδο, όπου ο Άρης θα έχει τρία συνεχόμενα ντέρμπι (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός), χρειάζονται περισσότερο… αποφόρτιση, παρά έξτρα πίεση, σε σχέση με αυτήν που ήδη υπάρχει, από την πορεία του πρωταθλήματος, το γόητρο, την επιθυμία του κόσμου και τον τοπικό χαρακτήρα της συνάντησης.

Ήδη έχει αποφύγει οποιαδήποτε “ειδική” αναφορά ή ομιλία στο παιχνίδι για και ουσιαστικά φροντίζει με κάθε τρόπο να απαλλαχθούν οι ποδοσφαιριστές από το παραπάνω άγχος. “Λίγα λόγια, περισσότερη δουλειά” είναι το μότο του.

Εκείνο που φροντίζει αυτήν την στιγμή είναι να ενημερώνεται για την κατάσταση των τραυματιών και να ζητάει από τους παίκτες να είναι προσηλωμένοι στην δουλειά τους και στον στόχο, τονίζοντας ότι είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τ’ άλλα.

To Top