ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η λύση των δεσμών του ban ανεβάζει τον… πυρετό για τα διαρκείας!

Η λύση των δεσμών του ban ανεβάζει τον… πυρετό στα διαρκείας! Μέσα σε λίγα λεπτά από την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης ότι έφτασε το έγγραφο της FIFA με το οποίο επικυρώνεται η απαλλαγή από την θηλιά της απαγόρευσης των μεταγραφών, το διαδίκτυο… βομβαρδίζεται από μηνύματα των φιλάθλων της ομάδας για το… ντου στα διαρκείας.

Η απελευθέρωση του Άρη αναμένεται να “σπρώξει” αρκετό κόσμο στην αγορά των εισιτηρίων της περιόδου 2020-21, καταγράφοντας την διάθεση στήριξης στην ομάδα, αλλά και την προσδοκία να επιστρέψουν στο γήπεδο, όποτε αυτό επιτραπεί, βλέποντας έναν Άρη πιο ισχυρό και δυνατό.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος του Άρη άνοιξε την αγκαλιά του για τα διαρκείας με το “καλημέρα”. Από την πρώτη μέρα (Τετάρτη), όπου ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων και παρά το κλίμα αβεβαιότητας για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, οι κιτρινόμαυροι έσπευσαν στο Κλεάνθης Βικελίδης μέσα σε δύσκολες κλιματολογικά συνθήκες λόγω του καύσωνα και ανανέωσαν το εισιτήριο διαρκείας τους για την νέα περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και 14 Αυγούστου, δικαίωμα για τα διαρκείας έχουν όσοι είχαν και πέρσι, ενώ από τις 17 Αυγούστου θα είναι ελεύθερα για όλους τους φιλάθλους, σε ποσοστό χωρητικότητας 50% για το Κλεάνθης Βικελίδης λόγω της καραντίνας.

Εκτός από την αγορά μέσω ίντερνετ, ο κόσμος μπορεί να αγοράσει το εισιτήριο του από την μπουτίκ καθημερινά από τις 10.00 έως τις 18.00 και το Σάββατο 10.00 μέχρι τις 14.00.

To Top