ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οριστικό: Ήρθε σήμερα το χαρτί από την FIFA για το θέμα Ντουρμισάι, κανονικά μεταγραφές ο Άρης!

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε πως έφτασε σήμερα το χαρτί από την FIFA για αναστολή ενός χρόνου για το ban που είχε επιβληθεί λόγω του δελτίου του Ντουρμισάι! Κανονικά μεταγραφές ο Άρης, πλέον!

Την αναστολή για ένα χρόνο του ban που είχε επιβληθεί στον Άρη λόγω της υπόθεσης με το δελτίο του Φιορίν Ντουρμισάι αποφάσισε η FIFA και σήμερα απέστειλε στους “κιτρινόμαυρους” το έγγραφο που τους διαβεβαιώνει ότι μπορούν να κάνουν κανονικά μεταγραφές.

Νωρίτερα στην εβδομάδα ο Άρης είχε τακτοποιήσει τις οφειλές σε Ούμπιδες, Μαγκνταλένα, Σιστόν και Πορτίγια από τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ, με αποτελέσματα να αποσυρθούν οι τέσσερις των απαιτήσεων τους και τώρα η FIFA δίνει λύση και στο δεύτερο ban με το θέμα του Ντουρμισάι και το δελτίο που εξέδωσε η ΕΠΟ.

Ο Άρης μπορεί πλέον δίχως ‘εμπόδια” να προχωρήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και έχει το δικαίωμα από την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και ανοίγει η μεταγραφική περίοδος, να καταθέσει τα πρώτα συμβόλαια.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν και οι πρώτες ανακοινώσεις, είτε για προσθήκες, είτε για τις ανανεώσεις που βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.

To Top