ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η μέρα με τη νύχτα ο φετινός Μποχωρίδης σε σύγκριση με το περσινό παιχνίδι

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ρωτήθηκε χθες αν περίμενε μια τέτοια απόδοση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για να… εξιλεωθεί για την μέτρια εμφάνιση που είχε στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι. Εξιλέωση δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι ο σωστός χαρακτηρισμός, ωστόσο ο αρχηγός του Άρη ήταν… η μέρα με τη νύχτα!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Άρης ηττήθηκε πέρσι από τον ΠΑΟΚ στο Παλέ στις 23 Μαρτίου με σκορ 58-62. Ο Μποχωρίδης σε 29 λεπτά συμμετοχής είχε 12 πόντους, αλλά με κακή παρουσία: 3/7 βολές, 3/6 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 6 λάθη. Κυρίως ήταν “εκτός παιχνιδιού” για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν βοήθησε τον Άρη όπως και ο ίδιος θα περίμενε.

Χθες έκανε εκ διαμέτρου αντίθετη – προς το καλύτερο – εμφάνιση: 24 πόντους με 8/11 βολές, 5/10 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο και μόλις 2 λάθη σε σχεδόν 37 λεπτά συμμετοχής.

Είναι θέμα προσωπικής απόδοσης σαφώς, αλλά είναι και θέμα συμπαικτών, διότι πολύ απλά φέτος ο Μποχωρίδης έχει πολύ πιο ποιοτικούς συμπαίκτες δίπλα του και αυτό τον βοηθάει και θα τον βοηθήσει ακόμα περισσότερο στη διάρκεια της σεζόν.

To Top