ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παλέ όπως λέμε… Ντόχα λόγω κενού εξουσίας στα ΕΑΚ!

Όσοι βρέθηκαν στο Παλέ χθες βίωσαν συνθήκες… Ντόχα, όπως ακριβώς αγωνίζονται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου με ζέστη και υγρασία. Ο λόγος είναι η βλάβη στο σύστημα κλιματισμού, το οποίο εδώ και βδομάδες δεν έχει διορθωθεί με υπαιτιότητα της πολιτείας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η αφόρητη ζέστη που υπήρχε στο Παλέ πριν καν την προσέλευση του κόσμου, έγινε ακόμα χειρότερη όταν στο γήπεδο υπήρχαν 5.000 φίλαθλοι.

Χωρίς κλιματισμό αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα παραπέμπουν στην… Ντόχα του Κατάρ, εκεί όπου η υγρασία αγγίζει το 95% και η θερμοκρασία ξεπερνά μόνιμα του 30 βαθμούς Κελσίου.

Το πρόβλημα το βιώνει πρώτα και κύρια η ομάδα του Άρη, καθώς οι προπονήσεις γίνονται με… ανοικτές πόρτες για να δημιουργείται ρεύμα και μια υποτυπώδης δροσιά.

Με την αλλαγή της κυβέρνησης, υπήρξε κενό εξουσίας στις διοικήσεις όλων των ΕΑΚ, καθώς παραιτήθηκαν τα συμβούλια που ήταν επί ΣΥΡΙΖΑ και μόλις πριν τρεις μέρες ορίστηκαν οι νέες διοικήσεις.

Για την διοίκηση του Παλέ αυτό το πρόβλημα είναι το πρώτο στη λίστα που θα πρέπει να λυθεί και αυτό το έχει επισημάνει και η ΚΑΕ Άρης.

Μοιάζει πάντως πολύ δύσκολο να λυθεί μέχρι την Τετάρτη και να γίνει ο αγώνας Κυπέλλου με τον Ηρακλή σε φυσιολογικές συνθήκες.

To Top