ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μία αναγκαστική αλλαγή του Μάντζιου και η έλλειψη χρόνου για δοκιμές…

O Άκης Μάντζιος δεν είχε αρκετό χρόνο στην διάθεσή του προκειμένου να δοκιμάσει διάφορα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Για την ακρίβεια, η ομάδα προετοιμάστηκε για το Περιστέρι, με δύο… μισές προπονήσεις, καθώς η μία ήταν μετά τον αγώνα με την Λάρισα την επόμενη μέρα και η δεύτερη, χθες, λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για την πρωτεύουσα.

Ο προπονητής του Άρη, είναι… θιασώτης του “ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει” και η λογική λέει πως η αρχική ενδεκάδα σήμερα δεν θα έχει πολλές αλλαγές.

Η μία βέβαιη, είναι αυτή του Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος δεν πρόλαβε τον αγώνα, είναι τραυματίας, με το κενό του να καλύπτεται από τον Ντάνιελ Σούντγκρεν που επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μετά από το… διάλλειμα στην Λάρισα.

Από εκεί και πέρα, στο τέρμα θα είναι ο Σιαμπάνης, με τον Γκάνεα αριστερά στην άμυνα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Δεληζήση-Ροζ, παρότι ο Μπεναλουάν είναι έτοιμος και στην αποστολή.

Στα χαφ, σίγουρος δείχνει ο Σάσα, ενώ μία θέση παίζεται, ανάμεσα σε Ματίγια και Κάτσε, με τον Ισπανό ίσως να έχει ανάγκη και από λίγη ξεκούραση. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μάνος που μετά τα δύο γκολ στην Λάρισα έχει την ψυχολογία με το μέρος του, ο ανεβασμένος Ματέο θα είναι και πάλι σίγουρος, όπως και ο Γκάμα. Ο τρίτος της… παρέας πίσω από τον φορ, θα είναι ένας εκ των Σίλβα ή Μπερτόγλιο, με τον Αργεντινό να έχει περισσότερες πιθανότητες, για να παίξει 10άρι.

To Top