Η Μίλαν έκανε ρεκόρ εισιτηρίων με πάνω από 9.000.000 ευρώ εισπράξεις σε ένα ματς!

Η Μίλαν επικράτησε της Τότεναμ με 1-0 στο Σαν Σίρο πραγματοποιώντας ρεκόρ εισιτηρίων με συνολικό αριθμό προσέλευσης 74.320 θεατές

Τι κι αν η Μίλαν φέτος δεν πάει για πρωτάθλημα καθώς με τον κάκιστο δεύτερο γύρο της έως τώρα βρίσκεται στο -18 από τη πρωτοπόρο Νάπολι; Οι φίλαθλοί της έδωσαν δυναμικό παρών στη φάση των «16» του Champions league με το αποτέλεσμα να τους δικαιώνει πανηγυρικά. Με το γκολ του Ντίαζ στο 7ο λεπτό οι Μιλανέζοι πήραν τη νίκη, βάζοντας τέλος στις κακές εμφανίσεις και αποστομώνοντας όσους την είχαν ήδη ξεγραμμένη από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν θα συνέβαινε χωρίς την τρομερή στήριξη των φιλάθλων της. Παρά τον αγωνιστικό κατήφορο βρέθηκαν στο πλάι της 74.320 θεατές, νούμερο ρεκόρ για τις ιταλικές ομάδες στο Champions league. Το ποσό που εισέπραξε η ιταλική ομάδα από τα εισιτήρια ανέρχεται στα 9.133.842 ευρώ. Μόλις έληξε η αναμέτρηση το πάρτι στη κερκίδα ξεκίνησε με έξαλλους πανηγυρισμούς στις τάξεις των γηπεδούχων.

Οι χθεσινές αναμετρήσεις απέδειξαν πως το βάρος της φανέλας πάντα μετρά σε αυτή τη διοργάνωση. Έτσι αν και για τη Μίλαν τα πράγματα δεν κυλάνε ρόδινα στη Serie A θα έχει την ευκαιρία της στην Ευρώπη να διεκδικήσει το τρόπαιο που έχει ήδη κατακτήσει 7 φορές, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκτός της Ρεάλ Μαδρίτης.

To Top