Η μαγική ατμόσφαιρα στο “Nick Galis Hall” στην κορυφή του Top5 των Ultras! (video)

Στην πρώτη θέση του Top5 των Ultras αυτή την εβδομάδα βρίσκεται ένας αγώνας μπάσκετ. Άρης – Πανιώνιος για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με την κερκίδα των οπαδών των κίτρινων να κλέβει την παράσταση!

Όπως αναφέρουν οι Ultras στο σχόλιο τους: “Μία θρυλική ατμόσφαιρα βγαλμένη απ τα 80’s όταν ο Άρης βρισκόταν στην ελίτ της Ευρώπης αναγεννήθηκε σε αυτό το ματς, όπου οι οπαδοί των κίτρινων με την ασταμάτητη υποστήριξή τους έδωσαν “φτερά” στην ομάδα τους, που προηγήθηκε ακόμα και με 24 πόντους στα πρώτα λεπτά του αγώνα! Τα choreo και τα pyroshow μπορεί να είναι πάντα εντυπωσιακά, αλλά η φωνή είναι το πιο σημαντικό κομμάτι σε μια εξέδρα, και οι οπαδοί του Άρη απέδειξαν ότι το “κατέχουν”!

Η 2η θέση προέρχεται από την Γερμανία και τους εορτασμούς για τα 104 χρόνια απ’την ίδρυση της Ντόρτμουντ! Οι οπαδοί της Μπορούσια (The Unity και Desperados) ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό (όπως πάντα) κορεό για να ευχαριστήσουν τους “πατέρες” του συλλόγου, με τη φιγούρα του Franz Jacobi, ιδρυτή της Ντόρτμουντ να ξεχωρίζει!

To Top