ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μαρούπα παραδέχεται δημόσια την πολυιδιοκτησία, δεν θέλει όμως υποβιβασμό του ΠΑΟΚ!

Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ειρήνη Μαρούπα, παραδέχεται δημόσια πως είναι καραμπινάτη περίπτωση πολυιοδιοκτησίας!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αρχικά κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας της ΕΕΑ ψήφισε υπέρ της καραμπινάτης πολυιοδιοκτησίας. Ακούστηκε να λέει: “Eίναι ξεκάθαρη η πολυιοδιοκτησία, δεν αμφισβητείται”.

Που είναι το απίστευτο; Στη συνέχεια σε τοποθετήσεις της σήμερα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη, παραδέχεται ότι είναι καραμπινάτη πολυιοδιοκτησία και ότι ψήφισε γι αυτό, αλλά δεν θέλει τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, αλλά και της Ξάνθης σε δεύτερο λόγο, αν και κανείς δεν νοιάζεται για την ομάδα της Θράκης.

Τι υποστηρίζει λοιπόν, η γνωστή σε όλους νομικός, που κάποτε δεν ήθελε να αδειοδοτηθεί και να παίξει ο Άρης στην Super League;

Ότι θα είναι… κρίμα να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ και να χαλάσει το ελληνικό πρωτάθλημα, να υπάρξουν τριγμοί και να χωριστεί (!) η Ελλάδα στα δύο!!!

Πως θα πρέπει για να είναι δίκαιο το πρωτάθλημα, να εξεταστεί και ο Ολυμπιακός για ανάλογο θέμα κι αν υπάρχει κάτι μεμπτό, τότε να τιμωρηθεί κι αυτός!

Τι μας είπε δηλαδή η κ. Μαρούπα; Πως παραδέχεται ότι υπάρχει “εγκλημα”, αλλά θέλει να αθωώσει τον “δράστη”! Απίστευτο…

To Top