ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η “μαύρη λίστα” του Αναστόπουλου, ποιοι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση…

Είναι δεδομένη η επιθυμία του Νίκου Αναστόπουλου να «συμμαζέψει» το ρόστερ του Άρη το οποίο με τις προσθήκες που δρομολογούνται αναμένεται να ξεπεράσει σε αριθμό τους 27 ποδοσφαιριστές.

Ήδη η αρχή έγινε τις προηγούμενες μέρες, όταν και ενημερώθηκαν από τον επίσημο Άρη ότι δεν υπολογίζονται οι Γιώργος Ιωαννίδης, Γιάννης Ντούνγκα, Ραφαήλ Σούκιας και προσφάτως ο Δημήτρης Σουνάς, ο οποίος χθες απουσίαζε από την προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» στο Νέο Ρύσιο.

Πρόθεση του 57χρονου κόουτς είναι να συνεχίσει το «μοντάρισμα» της ομάδας, έχοντας στη διάθεση του, λιγότερους από 25 παίκτες. Για τον λόγο αυτό τις επόμενες μέρες αναμένονται και άλλες αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ.

Ο «Αναστό», έχει αποκτήσει πλέον μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το υλικό που έχει στα χέρια του και ανάλογα με τις μεταγραφές που θα γίνουν θα πάρει και τις αποφάσεις του για τους παίκτες που έχει προσθέσει στη «μαύρη λίστα».

Διαρρέεται έντονα, ότι κοντά στην πόρτα της εξόδου είναι οι Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο Μίλτος Λιόνης, αλλά και ο νεαρός τερματοφύλακας, Χρυσόστομος Ιακωβίδης.

To Top