Η… «μεγάλη βδομάδα» του Άρη

Το ημερολόγιο δείχνει 26 Μαρτίου… Μια μέρα μετά την γιορτή του συλλόγου, η σκληρή πραγματικότητα. Ο Άρης μπήκε στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα για την «καυτή» υπόθεση της αδειοδότησης. Μέχρι τις 31 Μαρτίου πρέπει να έχει ολοκληρώσει το θέμα με τις υπογραφές για τους διακανονισμούς και να κλείσει τον φάκελο. Είναι η… «μεγάλη βδομάδα» του Άρη. Η διοίκηση των κίτρινων έχει πολλή δουλειά και δείχνει αποφασισμένη να τα καταφέρει!

Στην Αλκμήνης γνωρίζουν ότι οι μέρες τελειώνουν και γι αυτό πατούν… γκάζι για να κλείσουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες.

Μετά το επιτυχές τέλος στο θέμα της εφορίας και της απόκτησης φορολογικής ενημερότητας απομένουν τα «ανοιχτά μέτωπα» με περιπτώσεις, όπως αυτή του Κάρλος Τόχα, ο οποίος αξιώνει ένα σημαντικό ποσό για να υπογράψει τον διακανονισμό (φέρεται να θέλει ένα μεγάλο μέρος, αν όχι όλο από τα 190.000 ευρώ που είχε να παίρνει μέχρι τον Δεκέμβριο…) και να αποσύρει την προσφυγή του, παραμένει ένα σημαντικό «αγκάθι», όπως «αγκάθι» είναι και η τελευταία περίπτωση του Μάρσιο Αμορόζο, στον οποίο επιδικάστηκε ένα ποσό της τάξης των 580.000 ευρώ!,

Με τις περισσότερες, αν όχι όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις των «πρώην», όπως είναι οι Κούπερ, Οριόλ, Τσεσνάουσκις υπάρχει προφορική συμφωνία και στην διοίκηση περιμένουν τις υπογραφές τους στα σχετικά έγγραφα ώστε να κλείσουν και τυπικά οι υποθέσεις. Στην Αλκμήνης επικρατεί εγρήγορση, όλοι προσπαθούν για το καλύτερο και εκφράζεται πίστη και αισιοδοξία ότι θα έχουν ρυθμιστεί όλες οι υποθέσεις και δε θα υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top