ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η μεγάλη προσπάθεια του Άρη να πείσει τον Αργεντινό πως πρέπει να παραμείνει!

Ο Άρης πράττει αυτό που οφείλει στην περίπτωση του Ματέο Γκαρσία. Καταθέτει επίσημη πρόταση ύψους 1.500.000 ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Αργεντινού. Για να δεχθεί η Λας Πάλμας όμως την πρόταση αυτή, θα πρέπει να… πιέσει και ο Ματέο Γκαρσία, γι αυτό και στον Άρη δίνουν τον δικό τους αγώνα να πείσουν τον 22χρονο ποδοσφαιριστή πως η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του είναι η παραμονή στα “κιτρινόμαυρα”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το συμβόλαιο του Ματέο Γκαρσία με την Λας Πάλμας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, άρα το φετινό καλοκαίρι είναι η μεγάλη ευκαιρία του ισπανικού συλλόγου, να κερδίσει χρήματα από τον Αργεντινό, καθώς ο ίδιος ο παίκτης δεν δείχνει καμία διάθεση να αγωνιστεί σε μία ομάδα που δεν τον πίστεψε μέχρι στιγμής, ενώ δεν έχει και την προοπτική να παίξει στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, καθώς δεν κερδίζει τον προβιβασμό της. Eπί της ουσίας τι σημαίνει αυτό; Πως στην τελική απόφαση της μεταγραφής, λόγο έχει και μάλιστα σοβαρό και ο ποδοσφαιριστής, καθώς δύσκολα θα βρεθεί ομάδα που θα καλύψει το μπάι άουτ του συμβολαίου του, το οποίο είναι αρκετά εκατομμύρια…

Οι Ισπανοί έχουν ορίσει “πωλητήριο” για τον παίκτη και ο Άρης έχει κάνει την κίνησή του. Επιχειρεί την οικονομική υπέρβαση και προσπαθεί να φέρει όλο και πιο κοντά στην παραμονή του τον Αργεντινό. Κι όταν λέμε παραμονή αυτό μπορεί να σημαίνει από μεταγραφή με την εξασφάλιση δηλαδή των δικαιωμάτων του παίκτη ή στην… χειρότερη για τον Άρη, ακόμα και συνιδιοκτησία (ή μεταγραφή με υψηλό ποσοστό μεταπώλησης για την Λας Πάλμας) εφόσον οι άλλες προτάσεις είναι μεγαλύτερες και επιλεχθεί αυτή η λύση από την Λας Πάλμας.

Σε διαδικασία πλειστηριασμού, ο Άρης είναι λογικό πως πολύ δύσκολα θα μπει, αν υπάρξουν κι άλλες προτάσεις μεγαλύτερες της δικής του. Ακόμα κι αν μπει, δεν μπορεί να ξεφύγει πολύ της αρχικής του πρότασης.

Αν όμως όλες παίζουν ανάμεσα στο 1.500.000 με 2.000.000 ευρώ, τότε υπάρχουν… ελπίδες! Αρκεί να βάλει το… χεράκι του και ο ίδιος ο παίκτης! Να κρίνει δηλαδή πως το ατομικό του συμφέρον είναι να μεταγραφεί στον Άρη και να συνεχίσει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την βελτίωσή του, πριν το μεγάλο άλμα!

Είναι αλήθεια πως ο Άρης κάνει την δική του προσπάθεια για να πείσει τον Ματέο Γκαρσία, από την αρχή της χρονιάς. Με πολλούς και διάφορους τρόπους. Από το να φέρουν την οικογένειά του από την Αργεντινή για να τον δει από κοντά να αγωνίζεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, μέχρι την εμπιστοσύνη που του έδειξαν όταν είχε αρκετές συνεχόμενες χαμηλές πτήσεις. Και φυσικά, η τελευταία όλων, η κατάθεση επίσημης πρότασης. Η πλέον ισχυρή απόδειξη στα μάτια του Αργεντινού, πως στον Άρη επιθυμούν διακαώς την παραμονή του.

Το μεγάλο άλμα στην περίπτωση του Γκαρσία δεν είναι κάποια άλλη ελληνική ομάδα, αλλά να βρει ομάδα σε κάποιο από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τέτοια πρόταση τώρα δεν θα έχει και είναι λογικό. Με μία όμως ακόμα “γεμάτη” χρονιά και συμμετοχή στην Ευρώπη, είναι πολύ πιο πιθανό το επόμενο καλοκαίρι να την έχει στα χέρια του. Και τα δύο, αυτή τη στιγμή, μόνο ο Άρης μπορεί να του τα εγγυηθεί!

Στον Άρη “ποντάρουν” πολλά στο ενδεχόμενο ο Ματέο Γκαρσία να ζητήσει από την Λας Πάλμας να αποδεχτεί την πρόταση των “κιτρινόμαυρων”, ειδικά αν όλες οι υπόλοιπες κυμαίνονται κοντά στο 1.500.000 ευρώ. Γι αυτό και το “δουλεύουν” από την αρχή της χρονιάς σχεδόν…

 

 

 

To Top