ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης και παίκτες ψάχνουν να βρουν τι φταίει

Ο Άρης προετοιμάζεται για τον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά είναι γεγονός πως περισσότερο αυτό που ενδιαφέρει τον Γιάννη Καστρίτη και τους παίκτες είναι να βρουν τι ακριβώς φταίει και η ομάδα παρουσιάζει κακό αγωνιστικό πρόσωπο, παρά το ίδιο το αποτέλεσμα στον αγώνα του Σαββάτου.

Μετά την καλή εμφάνιση στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό ο Άρης παρουσιάζει κάθετη αγωνιστική πτώση. Δεν είναι μόνο οι ήττες, είναι και οι εμφανίσεις που παραπέμπουν στα παιχνίδια του Άρη πριν το 2019 και ο Καστρίτης προσπαθεί να βρει και πάλι μαζί με τους παίκτες τι πρέπει να αλλάξουν, ώστε να αποφύγει η ομάδα τις περιπέτειες.

Οι κίτρινοι έχοντας μείνει πολύ πίσω πλέον για τα πλέι οφ, καλούνται να τελειώνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με ό,τι συμβαίνει κάτω από αυτούς και αυτό θα συμβεί με μία νίκη. Αν θεωρείται πολύ δύσκολο σενάριο νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ – και είναι όντως – τότε ο Άρης καλείται να βρει τουλάχιστον ένα ροζ φύλλο αγώνα στα παιχνίδια με Προμηθέα, Κύμη ή Ρέθυμνο στο Παλέ και Χολαργό ή Ήφαιστο μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

To Top