ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η μεγάλη σημασία της παρουσίας του Άρη δίπλα στα ποδοσφαιρικά μεγαθήρια, η Καρυπίδη και ο Σχοινάς

H Ειρήνη Καρυπίδη εκπροσώπησε χθες την ΠΑΕ Άρης σε μεγάλο φόρουμ για τον αντισημιτισμό, στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι από συλλόγους όπως οι Ντόρτμουντ, Τσέλσι και Φέγενορντ! 

Η μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε στη Γενεύη συμμετέχοντας στο συνέδριο “Αντισημιτισμός στα σπορ”, στο οποίο πήραν μέρος ως βασικοί εισηγητές ο Μαργαρίτης Σχοινάς, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κομισιόν και ο Θόδωρος Θεοδωρίδης, γενικός γραμματέας της UEFA. Γενικός συντονιστής είναι ο Λέων Σαλτιέλ.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα τιμητική παρουσία, ειδικότερα εάν υπογραμμιστεί η παρουσία εκπροσώπων μεγάλων Ευρωπαϊκών κλαμπ, όπως Ντόρτμουντ (εκπρόσωπος Ντανιέλ Λέρτσερ), Τσέλσι (εκπρόσωπος Σίμον Τέιλορ) και Φέγενορντ (εκπρόσωπος Στίβεν Μπέργκερ)! Αυτή ήταν και η μεγάλη σημασία της παρουσίας του Άρη δίπλα σε ποδοσφαιρικά μεγαθήρια. Και μάλιστα ως του μοναδικού συλλόγου που βρέθηκε εκεί από την Ελλάδα!

Εκεί λοιπόν στα Ηνωμένα Έθνη στη Γενεύη, ήταν ομιλητές από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, την UNESCO και την UEFA, καθώς και ο σύμβουλος της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για τον Αντισημιτισμό, Λόρδος Τζον Μαν, πέρα από τους εκπροσώπους των συλλόγων.

Η πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης εξήγησε πώς ο σύλλογος έχει υποστηρίξει την ανάπτυξη του Μουσείου Ολοκαυτώματος της πόλης. Σημειώνεται ότι την Ευρωπαϊκή Ένωση εκπροσώπησε ο Μαργαρίτης Σχοινάς. Ο Σχοινάς στην ομιλία του εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία του αγαπημένου του Άρη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι περήφανος που ο αγαπημένος μου Άρη είναι κομμάτι αυτή της προσπάθειας, χάρη στα αδέλφια Καρυπίδη».

Σημείο αναφοράς ήταν ο Άρης, το Κλεάνθης Βικελίδης και το φιλικό με την Μακάμπι Χάιφα, όπως παρουσιάστηκε στην τοποθέτηση της Ειρήνης Καρυπίδη. Να σημειωθεί ότι η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ για πρώτη φορά τοποθετήθηκε δημόσια και αναφέρθηκε στην ομάδα, όσον αφορά την παρουσία της στο συνέδρια και τις κοινωνικές της δράσεις, μιας και ο ρόλος της δεν είναι απλά στο γήπεδο και στο καθαρά αθλητικό κομμάτι. Για να δείτε την ομιλία της ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Συνολικά, το φόρουμ διοργανώθηκε με την υποστήριξη των αποστολών του ΟΗΕ της Αργεντινής, της Αυστρίας, της Κροατίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελλάδας, του Ισραήλ, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Σουηδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της UNESCO.

Δείτε σχετικές εικόνες:

To Top