ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η μοναδική ικανότητα του Τζαφλέρη να κάνει έξαλλο τον Πρίφτη και το ενδιαφέρον του ορισμού των διατητών του τέταρτου ημιτελικού

Στην διάρκεια της σημερινής μέρας θα πραγματοποιηθεί και ο ορισμός των διαιτητών για τον αυριανό τέταρτο ημιτελικό και είναι επίσης μια διαδικασία που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικότερα μετά την εξαιρετική εμφάνιση του διαιτητή Τζαφλέρη.

Ο συγκεκριμένος έχει το μοναδικό χάρισμα να φέρνει τον Δημήτρη Πρίφτη σε κατάσταση εν εξάλλω. Πραγματικά θέλει ταλέντο και μεγάλη προσπάθεια για να εκνευρίσει κάποιος τον προπονητή του Άρη. Ο Τζαφλέρης το έχει κάνει συνήθεια πλέον.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για πολύ κακό διαιτητή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για έναν διαιτητή που δεν πρέπει να σφυρίζει σε αυτό το επίπεδο. Το θέμα είναι ότι θα πρόκειται για ευτύχημα αν είναι μόνο ανικανότητα…

Σε ότι αφορά τον συγκεκριμένο αγώνα, ο Άρης ήταν τυχερός γιατί Γκόντας και Παπαπέτρου – διαιτητές Ευρωλίγκας – σφύριξαν 50%-50% και δεν χαρίστηκαν σε κανέναν. Δεν χρειαζόταν η δήλωση Γουότερς που φυσικά αναφερόταν στους δύο συγκεκριμένους, το έβλεπες και από την γλώσσα του σώματος των παικτών του Άρη προς τους δύο διαιτητές, ακόμα κι όταν έκαναν παράπονα.

Ο Τζαφλέρης σε κάποια άλλη ζωή προφανώς και θα είχε πρόβλημα με τον Άρη ή με κάποιον Άρη, με τον Πρίφτη ή με κάποιον Πρίφτη. Δεν εξηγείται αλλιώς να έχει τέτοια συμπεριφορά από πέρσι ακόμα (ήταν από τα παλικάρια που σφύριξαν στη Ρόδο τον αγώνα που έχασε ο Άρης με 78-77…), αλλά διαπιστώνει και ο ίδιος πως ό,τι κι αν κάνει, την καλή την ομάδα δεν μπορεί να την επηρεάσει.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λοιπόν, αναμένεται ο ορισμός των τριών διαιτητών, που θα πρέπει να είναι και οι τρεις Ευρωλίγκας, όχι μόνο οι δύο.

To Top