ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το Παλέ δημιουργεί όντως άλλες προϋποθέσεις! Αποδεικνύεται και με αριθμούς…

Στο Παλέ είναι αλλιώς. Σωστά το είπε ο Δημήτρης Πρίφτης. Η έδρα του Άρη δημιουργεί άλλες προϋποθέσεις στα παιχνίδια. Και για την ίδια ομάδα και για τον αντίπαλο. Αυτό αντικατοπτρίστηκε και στατιστικά στον χθεσινό τρίτο ημιτελικό.

Όπως είχε αναλυθεί στο PRESSARIS οι αριθμοί που είχαν πληγώσει τον Άρη στους δύο ημιτελικούς του ΟΑΚΑ ήταν το 86 που αντιστοιχούσε στους πόντους που δέχθηκε από τον Παναθηναϊκό μέσα στη ρακέτα και το 47 που αντιστοιχούσε στους που δέχθηκε από τα λάθη του.

Χθες οι κίτρινοι έβαλαν τα κορμιά τους, έβαλαν τα πόδια τους, έβγαλαν ενέργεια που αντλούσαν από το κατάμεστο Παλέ. Αποτέλεσμα; Ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 68 πόντους, πήρε μόλις 20 πόντους μέσα από την ρακέτα, μόλις 8 πόντους από τα λάθη του Άρη και σούταρε με 36% εντός παιδιάς (14/34δπ., 7/23τρ.). Την ίδια ώρα ο Άρης είχε 22 πόντους μέσα την ρακέτα και 18 πόντους από τα λάθη του Παναθηναϊκού, σουτάροντας με 50% εντός παιδιάς (22/40δπ., 7/17τρ.).

Όπως είπε και ο Τζερέλ Μακ Νιλ “δεν υπάρχει κάτι να αλλάξουμε τρομερά. Πρέπει να μπούμε με την ίδια λογική, με την ίδια νοοτροπία και να είμαστε πάλι σκληροί”. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

To Top