Η «μπηχτή» του Κατίδη για την ΕΠΟ

Το δικό του «μπράβο» στην Εθνική για την πορεία της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας έστειλε ο Γιώργος Κατίδης, ο οποίος εξέφρασε με… μπηχτή το παράπονό του για την τιμωρία του από την ΕΠΟ. Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία είχε αποφασίσει τον ισόβιο αποκλεισμό του πρώην παίκτη του Άρη και της ΑΕΚ από όλες τις Εθνικές ομάδες, ύστερα από τον ναζιστικό χαιρετισμό στον αγώνα της Ένωσης με την Βέροια.

Ωστόσο, ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Ελπίδων δεν μπορεί να πιστέψει την ευκαιρία που χάνει, αφού μία νέα γενιά παικτών αναμένεται να πάρει στις πλάτες της τη βαριά κληρονομία και θα προσπαθήσει να οδηγήσει τη «γαλανόλευκη» στο Euro της Γαλλίας σε δύο χρόνια.

Μετά τον αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία ο 21χρονος μεσοεπιθετικός συνεχάρη τα παιδιά τους Σάντος για την πορεία που είχαν στα γήπεδα της χώρας του καφέ, αλλά άφησε υπονοούμενα για την αδυναμία του να προσφέρει στην Εθνική ομάδα.

Χαρακτηριστικά έγραψε στο twitter:

«Έλα ψηλά το κεφάλι. Μπράβο στα παιδιά. Μακάρι να μπορούσαν να ζήσουν ολοι οι ποδοσφαιριστές τέτοιες στιγμές. Εγω θα μαι εδω απο την TV..ΠΑΝΤΑ»

Πηγή: www.sport-fm.gr

To Top