ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η νέα δέσμευση του Καρυπίδη για το ban και οι διαπραγματεύσεις…

Ο Θοδωρής Καρυπίδης, έστω και μέσω των social media χθες, έδωσε μία ακόμα δέσμευση στον κόσμο της ομάδας, για άμεση άρση του ban.

Ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων” στο μήνυμά του, ξεκαθάρισε πως θα γίνει άρση του ban κι έπειτα θα… τα πει με όλους τους επικριτές του το τελευταίο διάστημα.

Με τις χθεσινές δηλώσεις του ο υπουργός επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μίλησε για… ανάσα στον Άρη, εννοώντας το σενάριο που υφίσταται αλλά για το οποίο δεν υπάρχει ακόμα πλήρης και ξεκάθαρη εικόνα, της ετήσιας αναστολής του μεταγραφικού ban. Μία σκέψη από πλευράς FIFA, προκειμένου να δοθεί ο χρόνος, ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά η περίπτωση του Άρη.

To σενάριο αυτό έχει πέσει στο τραπέζι, στην συζήτηση FIFA-Γεραπετρίτη, αλλά μόνο αν αποφασιστεί και γίνει πράξη, θα μπορεί κανείς να είναι βέβαιος.

Ωστόσο, από πλευράς Άρη γίνονται ήδη επαφές με τους ποδοσφαιριστές του πρώτου ban ώστε να υπάρξουν διακανονισμοί.

Με εξαίρεση τον Πορτίγια, που μέχρι και πριν λίγες μέρες ζητούσε περισσότερα απ΄όσα του προσφέρει ο Άρης, οι “κιτρινόμαυροι” τα βρήκαν σε μεγάλο βαθμό με τους Σιστόν-Ούμπιδες.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά με τους συγκεκριμένους, προκειμένου ένα-ένα τα ανοιχτά ζητήματα να διευθεντούνται.

 

To Top