Πρίφτης: “Χωρίς τους φιλάθλους δεν υπάρχει νόημα..”

Ο Δημήτρης Πρίφτης συμμετείχε στα meetings των προπονητών με τους διαιτητές του Eurocup και αναφέρθηκε στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, εκφράζοντας την ελπίδα όλα να είναι καλύτερα τη νέα σεζόν.

Ο προπονητής της Ούνικς Καζάν τόνισε: «Όλα έχουν να κάνουν με τους φιλάθλους. Κοντραριζόμαστε και παίζουμε για εκείνους. Όλα γίνονται για εκείνους, αλλιώς δεν υπάρχει νόημα. Οπότε αυτό που κάναμε και που συνήθως κάνουμε σε αυτά τα meetings είναι να συνεργαζόμαστε, να αναλύουμε, να βρούμε κοινή γραμμή με εμάς και τους διαιτητές, ώστε να κάνουμε το παιχνίδι πιο εύκολο, χωρίς πολλές παρανοήσεις, ή και διαπληκτισμούς. Θέλουμε έτσι να κάνουμε το παιχνίδι πιο εύκολο για τους φιλάθλους να το παρακολουθήσουν.

Είναι καλό που συνεργαζόμαστε συνδεόμαστε μεταξύ μας μέσα από αυτές τις συναντήσεις. Θεωρώ πως όλοι μας είμαστε στην ίδια κατεύθυνση, προκειμένου να κάνουμε το παιχνίδι που χαρούμενο και ευχάριστο, τόσο για εμάς, όσο και για εκείνους που παρακολουθούν τα ματς. Ελπίζω όλα να είναι καλά. Συνέβησαν πολλά απαισιόδοξα πράγματα, όμως η επίγνωση του αντιπάλου και μιλάω για τον ιό, μας έκανε πιο προσεκτικούς.

Είναι η πρώτη φορά που έχουμε έναν τόσο συλλογικό τρόπο ζωής. Το να μένουμε μαζί και αυτή την συλλογικότητα προσπαθούμε να περάσουμε στους παίκτες συνεχώς. Κάτι που μας έμαθε αυτή η περίοδος και ελπίζω όλοι μας να αρχίζουμε να ζούμε όλοι μαζί, προστατεύοντας και υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον».

To Top