“Η νίκη στο κατάλληλο σημείο, ο Άρης μπορεί ψηλότερα”!

O παλαίμαχος άσος του Άρη, Κυριάκος Μπιμπισίδης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνουν οι κίτρινοι μετά την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Το λέγαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό πως ο Άρης είχε απόλυτη ανάγκη από το να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα προκειμένου να έρθει η ηρεμία που είναι το πιο σημαντικό για μια ομάδα προκειμένου να δουλέψει. Έστω και με αυτόν τον τρόπο που ήρθε θα βοηθήσει τους παίκτες να ανεβούν αγωνιστικά και ψυχολογικά. Πιστεύω πως όταν οι παίκτες που διαθέτει ο Άρης φτάσουν στα επίπεδα που αξίζουν η ομάδα θα τα πάει πολύ καλύτερα από εδώ και πέρα».

Για την συμβολή του Ζόραν Μιλίνκοβιτς στην αλλαγή της εικόνας του Άρη: «Είναι πολύ σημαντική η συμβολή του Μιλίνκοβιτς τόσο στο ψυχολογικό κομμάτι, όσο και στο κομμάτι της τακτικής. Έχει αλλάξει πολλά πράγματα όπως η οπισθοχώρηση του Έλσνερ στα μετόπισθεν και βλέπουμε ότι ο παίκτης προσφέρει».

Για τις εκτιμήσεις του για το μέλλον: «Είμαι πολύ αισιόδοξος, η νίκη ήρθε στο πιο κατάλληλο σημείο, αφού οι ποδοσφαιριστές μπορούν να δουλέψουν τώρα με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος έτσι ώστε να βελτιωθούν στον τομέα της φυσικής κατάστασης ενόψει της επανέναρξης σε δύο εβδομάδας.

To Top