Η Ντόρτμουντ έβαλε στο μουσείο της την φανέλα του… Σόλσκιερ! (video)

Oι σχέσεις των δύο συλλόγων δεν είναι ακριβώς φιλικές. Μπάγερν και Ντόρτμουντ πρεσβεύουν δύο διαφορετικές φιλοσοφίες. Οι Βαυαροί αγοράζουν τα… εργαλεία τους, οι Βεστφαλοί τα δημιουργούν. Η μεταγραφή του Γκέτσε στο Μόναχο σίγουρα δεν βοήθησε.

Ούτε οι δηλώσεις του Κλοπ και του Ρουμενίγκε. Οι δύο ομάδες έχουν ανοίξει έναν δικό τους… πόλεμο που κορυφώνεται όσο πλησιάζει ο τελικός του Champions League.

Την τελευταία κίνηση στα mind games την έκανε η Ντόρτμουντ που εδώ και μερικές μέρες έχει προσθέσει στα εκθέματα του μουσείου της τη φανέλα του Ούλε Γκούναρ Σόλσκιερ για να πικάρει την Μπάγερν. Αν δεν είστε η επιτομή του ποδοσφαιρόφιλου κι αναρωτιέστε ποιος είναι ο Σόλσκιερ, που έπαιζε και γιατί η φανέλα του ρίχνει αλάτι στις πληγές της Μπάγερν, εδώ είμαστε για να σας εξηγήσουμε.

Ο Σόλσκιερ είναι Νορβηγός, πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που το 1999 στον τελικό Champions League Μπάγερν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε σκοράρει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και είχε ολοκληρώσει την πιο δραματική ανατροπή στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Την πιο τραυματική εμπειρία στην ιστορία της Μπάγερν.

Η Ντόρτμουντ, λοιπόν, χρησιμοποιεί τον Νορβηγό για να δείξει στη Μπάγερν που προβάλει ως το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, πως δεν είναι ανίκητη. Και φυσικά για να την εκνευρίσει εν όψει του τελικού.

Δείτε γιατί η Μπάγερν ακούει Σόλσκιερ και βγάζει σπυριά.

Πηγή: iefimerida.gr

 

To Top