“Μένει στον Άρη με Αγγέλου! Αυτός έχει κάνει πολλά για τον Σάσα”

Οι πιθανότητες να παραμείνει ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ στον Άρη θα αυξηθούν, αν οι κίτρινοι διατηρήσουν τον Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αυτό υπογράμμισε ο πατέρας του παίκτη (και προπονητής της Λουκόιλ) Σάσο Βεζένκοφ.

Σε δηλώσεις που έκανε στα “Αθλητικά Νέα των Συντκατών” ο μπαμπάς Βεζένκοφ τόνισε πως “τίποτα δεν έχει υπογράψει ο Σάσα. Εγώ είμαι στη Βουλγαρία, πώς μπορεί να πάει κάπου χωρίς την δική μου υπογραφή; Δεν έκανε κάτι άλλο από το να κρατήσει μία επιλογή ανοιχτή”.

Ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο παραμονής του στον Άρη και απάντησε: “Μόνο με Αγγέλου! Είμαι πατέρας και θέλω το καλύτερο για το παιδί μου. Είμαι και προπονητής και γνωρίζω πως για έναν 17χρονο βασικό ρόλο παίζει ο προπονητής. Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει κάνει πολλά για τον Σάσα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Τον έχει βοηθήσει. Θα μιλήσουμε μαζί του και θα αποφασίσουμε. Ο Άρης αποτελεί πρώτη επιλογή για μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από την διοίκηση, επίσης, αλλά ο Σάσα θα παραμείνει στον Άρη μόνο με τον Αγγέλου προπονητή”.

 

To Top