Η Ντόρτμουντ δεν δίνει τον Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν

Το σίριαλ της μεταγραφής του Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν ξεκίνησε εδώ και αρκετές βδομάδες, όμως φαίνεται ότι θα τελειώσει άδοξα. Η Ντόρτμουντ έκανε γνωστό δια του γενικού της διευθυντή πως δεν τον παραχωρεί στους Βαυαρούς.

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό ότι ο Πολωνός έχει συμφωνήσει με τους Βαυαρούς, όμως τίποτα δεν προχώρησε και πλέον ο γενικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, τόνισε στην Bild ότι η απόφαση είναι οριστική και η Μπορούσια δεν πρόκειται να τον πουλήσει στους πρωταθλητές Ευρώπης. «Ο Λεβαντόφσκι δεν πρόκειται να πάει το 2013 στην Μπάγερν. Η απόφαση είναι οριστική! Έχουμε ήδη ενημερώσει τον Ρόμπερτ και τους εκπροσώπους του», ήταν οι δηλώσεις του Γερμανού. Πλέον, μένει να δούμε τα επόμενα βήματα στην υπόθεση, καθώς ο Πολωνός έχει ήδη πάρει την απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, που φτάνει στο τέλος του το καλοκαίρι του 2014, ενώ φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τους Βαυαρούς. Ή μένει, λοιπόν, στην Μπορούσια και την επόμενη σεζόν ή ανοίγει η πόρτα και για άλλους ενδιαφερόμενους…

«Δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα με αυτή την απόφαση. Η συμπεριφορά του Ρόμπερτ ήταν πάντα άκρως επαγγελματική», ήταν το σχόλιο του Τσορκ.

To Top