Κροτίδα έσκασε στα χέρια παίκτη του Βόλου! Δείτε το βίντεο (video)

Με αίματα στα χέρια λόγω τραυματισμού από κροτίδα έφυγε προς τα αποδυτήρια ο Σταμάτης Καρράς κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό!

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου έκανε ζέσταμα όταν έπεσε κροτίδα και προσπάθησε να την βγάλει εκτός αγωνιστικού χώρου. Η κροτίδα εξερράγη στα χέρια του και ο Καρράς έφυγε για τα αποδυτήρια αιμόφυρτος!

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του και του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ από πλευράς Ολυμπιακού μιλούσαν για ακρωτηριασμό δακτύλων. Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, αποχώρησαν από το γήπεδο προς τα αποδυτήρια μαζί με τον συμπαίκτη τους και είναι άγνωστο τι στάση θα κρατήσουν.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Σολάκη ο παίκτης έχει χάσει δύο δάκτυλα και αναμένει το ασθενοφόρο να διακομιστεί στο νοσοκομείο για να νοσηλευτεί, με τον ρέφερι του αγώνα να έχει αποφασίσει να ξεκινήσει με καθυστέρηση κανονικά το ματς!

Από την πλευρά του ο γιατρός του ΠΑναιτωλικού που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη δήλωσε στην κάμερα πως δεν υπάρχει ακρωτηριασμός, αλλά πρόκειται για κάψιμο στο δέρμα που “αποκαθίσταται με πλαστική”!

Τρομερά πράγματα που πραγματικά δεν είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς πως συμβαίνουν σε γήπεδο μέσα σε χώρα της Ευρώπης.

Πηγή: soccerplus.gr

To Top