Η Ντόρτμουντ ετοιμάζει «χτύπημα» με Σάκα

Δυναμική κίνηση ετοιμάζει η Μπορούσια Ντόρτμουντ στο μεταγραφικό παζάρι, στοχεύοντας στην απόκτηση του wonderkid της Άρσεναλ, Μπουκάγιο Σάκα.

Τι κι αν φύγει ο Τζέιντον Σάντσο το ερχόμενο καλοκαίρι από τους Βεστφαλούς; Πέρα από το δεδομένο πλήγμα στην επιθετική της γραμμή, η Ντόρτμουντ φέρεται διατεθειμένη να αναπληρώσει το κενό των σούπερ ταλέντων από την αγορά της Premier League και είναι έτοιμη να κινηθεί για τον Μπουκάγιο Σακά της Άρσεναλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror», οι άνθρωποι της Μπορούσια ενδιαφέρονται για τον 18χρονο αριστερό μπακ των Κανονιέρηδων, ο οποίος αποτέλεσε την «αποκάλυψη» στην φετινή τους σεζόν και έναν εκ των κορυφαίων παικτών σε ασίστ στην Ευρώπη.

Η Ντόρτμουντ ποντάρει στην κατάσταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει μόλις το καλοκαίρι του 2021 και προς το παρόν του αποφέρει λιγότερο από 200 χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Οι ιθύνοντες των Λονδρέζων βέβαια «καίγονται» για να τον ανανεώσουν, αλλά προς το παρόν δεν έχει υπάρξει εξέλιξη κι έτσι στο γερμανικό κλαμπ ελπίζουν στην υπόθεσή του, την ίδια ώρα που φέρεται κοντά στην απόκτηση ακόμη ενός φέρελπι Βρετανού, του Τζουντ Μπέλινγχαμ από την Μπέρμιγχαμ.

To Top