Η ξεκούραση των… πολεμιστών

Η εβδομάδα που πέρασε δύσκολα θα… ξεχαστεί από τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Η παρουσία του Μίχαλ Πρόμπιερζ στην ομάδα των κίτρινων δρομολόγησε από τη μια την νέα σελίδα στην πορεία των κίτρινων στην προσπάθεια να βρουν τον δρόμο τους, αλλά από την άλλη συνδυάστηκε με σκληρή δουλειά σε συνθήκες προετοιμασίας.

Ο Πολωνός προπονητής ανέλαβε την ομάδα ακριβώς πριν από δέκα ημέρες. Στο διάστημα αυτό, προσπάθησε να «μιλήσει» στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Άρη, δουλεύοντας παράλληλα σε κάποια τεχνικά κομμάτια που έκρινε ο ίδιος ότι χρειάζονται βελτίωση.

Κατά γενική ομολογία ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, αφού συνδυάστηκε με διπλές προπονήσεις, εργομετρικές εξετάσεις, πολλή θεωρία και συζητήσεις για να βρεθούν λόγοι και αίτια που έφεραν την ομάδα χωρίς τη χαρά της νίκης.

Το 48ωρο που διανύουμε αποτελεί μια καλή ευκαιρία για αποφόρτιση και ένα καλό διάλειμμα για την ξεκούραση των… πολεμιστών.

Το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Πρόμπιερζ θα δώσει τη δυνατότητα για να χαλαρώσουν όλοι πριν από την έναρξη της τελικής προετοιμασίας για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη την ερχόμενη Κυριακή.

Ήδη, ο Πολωνός τεχνικός του Άρη από την πλευρά του επωφελούμενος του διήμερου ρεπό που έδωσε στην ομάδα, θα μεταβεί στην πατρίδα του, μαζί με τον στενό του συνεργάτη και «δεξί» του χέρι Μπάρτεκ Ζαλέφσκι. 
Το προπονητικό δίδυμο των κίτρινων θα βρεθεί στην Πολωνία προκειμένου να φέρει τα προσωπικά του πράγματα για μόνιμη εγκατάσταση στην Θεσσαλονίκη.
Πρόμπιερζ και Ζαλέφσκι θα είναι στη βάση τους κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης. Όπως φυσικά και όλη η ομάδα… Από την Τρίτη τα κεφάλια μέσα…

To Top