Η Οδησσός, η Θεσσαλονίκη και ο κόσμος του Άρη

Ο Χρήστος Βανγκέλι άλλαξε… γειτονιά, μόνο που φεύγοντας για την Οδησσό και την Τσερνομόρετς, άφησε πίσω την. καρδιά του. Ο πρώην αμυντικός του Άρη θα κρατήσει ζωντανή την ανοιχτή γραμμή με τη Θεσσαλονίκη και τους φιλάθλους της κιτρινόμαυρης ομάδας επικοινωνώντας συχνά μέσα από το blog του στο PRESSARIS.

Τα συναισθήματά μου είναι πολλά και συγκρουόμενα. Από τη μια η νέα πρόκληση στην καριέρα μου, από την άλλη η αγάπη για τον Άρη και τον κόσμο του και οι δεσμοί που υπάρχουν. Δέχτηκα πολλά μηνύματα, και δεν σας κρύβω ότι συγκινήθηκα πολλές φορές.
Δεν χρειάζεται να επαναλάβω πώς νιώθω για την ομάδα μου, τον Άρη. Τα έχω πει σε όσες συνεντεύξεις έδωσα τελευταία.
Θα αναφερθώ σήμερα στην νέα μου ζωή στην Οδησσό. Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου, διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολλές ομοιότητες με τη Θεσσαλονίκη.

Είναι μια πολύ ευχάριστη και όμορφη πόλη, έχει πολλά κοινά με τη Θεσσαλονίκη, θάλασσα, λιμάνι, χαμογελαστούς ανθρώπους.
Οι άνθρωποι στην Ουκρανία είναι πολύ φιλόξενοι. Με υποδέχτηκαν και με έκαναν να νιώσω σαν να ζω χρόνια στην πόλη.
Από κει και πέρα, έχω εντυπωσιαστεί από το επίπεδο λειτουργίας της Τσερνομόρετς. Είναι μια άρτια οργανωμένη επαγγελματική ομάδα.
Προσέχουν να μην μας λείψει τίποτα, ο καθένας έχει τον ρόλο του.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ολοκληρώνονται οι νέες εγκαταστάσεις της ομάδας και από τον Νοέμβριο θα πάμε στο καινούργιο μας γήπεδο.
Είναι απίστευτο. Πολύ όμορφο με χωρητικότητα περίπου 35.000 κόσμο.

Οι φίλαθλοι της Τσερνομόρετς είναι πολύ πιστοί στην ομάδα. Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνουμε και κερδίζουμε το χαμένο έδαφος, αφού έχουμε δυο συνεχόμενες νίκες.

Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που με αγκάλιασαν οι φίλαθλοι. Από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου, φροντίζουν να δείξουν πόσο με αγαπάνε και με βοηθούν με κάθε τρόπο.

Άλλη, βέβαια, η αγάπη των φίλων του Άρη, αλλά και εδώ νιώθω ήδη μια ζεστασιά.

Αυτές τις μέρες είμαστε με την Εθνική Αλβανίας για τα παιχνίδια με την Γαλλία και την Ρουμανία. Οι εμπειρίες είναι ξεχωριστές, ειδικά όταν παίζεις σε τόσο ψηλό επίπεδο.

Κλείνοντας να δώσω τους χαιρετισμούς μου στη Θεσσαλονίκη, στον κόσμο του Άρη και να επαναλάβω αυτό που είπα στην τελευταία συνέντευξή μου στο PRESSARIS ότι είμαι αισιόδοξος για την ομάδα. Με προσπάθεια θα βρει τον δρόμο της.
Θα τα λέμε συχνά. Υγεία πάνω από όλα.

To Top