Όλοι στο Παλέ αύριο το απόγευμα!

Η διοίκηση σε συνεννόηση με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή αποφάσισαν να έρθει η ομάδα πιο κοντά στον κόσμο. Η αυριανή προπόνηση (19.00) στο Αλεξάνδρειο δεν θα γίνει με κλειστές πόρτες, αλλά θα είναι ανοικτή για τον κόσμο!

Η ΚΑΕ με δελτίο Τύπου ενημέρωσε πως “ανοιχτή θα είναι η απογευματινή προπόνηση του Άρη τη Δευτέρα 10/10 (ώρα 19:00, Παλέ ντε Σπορ). Οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την προπόνηση του Βαγγέλη Αλεξανδρή και των παικτών του Άρη αλλά και να τους εμψυχώσουν πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών. Μετά το τέλος της προπόνησης μικροί και μεγάλοι Αρειανοί θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες και τους προπονητές”.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής περιμένει αύριο κόσμο στο γήπεδο και εξήγησε πως “είναι μια ευκαιρία για τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να φέρει και τα παιδιά του για να περάσει ένα ευχάριστο απόγευμα και να δει την ομάδα από κοντά για πρώτη φορά φέτος. Πολλοί από τους παίκτες βρίσκονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι σημαντικό να γνωρίσουν την καυτή ατμόσφαιρα που θα επικρατεί και φέτος στο Παλέ. Παίκτες και προπονητές θέλουμε να δούμε τον κόσμο στις κερκίδες για να πάρουμε δύναμη για τη συνέχεια”.

To Top