Τσαλδάρης να… γουστΑΡΗΣ!

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Αλεξάνδρειο και τον Άρη. Οι δύο πλευρές είχαν και χθες νέα επικοινωνία και σύμφωνα με πληροφορίες τα έχουν βρει σε όλα. Υπάρχουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν και αν όλα πάνε καλά στις αρχές της βδομάδας θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις!

Άρης και Τσαλδάρης θέλουν να συνεργαστούν ξανά και αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα. Η διοίκηση του Άρη αποφάσισε να κάνει υπέρβαση για τα οικονομικά της δεδομένα και να δώσει στον Βαγγέλη Αλεξανδρή έναν παίκτη που μπορεί να βοηθήσει πολλαπλώς την ομάδα, εντός κι εκτός παρκέ.

Ο Τσαλδάρης έκανε και αυτός υπέρβαση… προς τα κάτω. Μείωσε τις οικονομικές του απαιτήσεις, προκειμένου να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Άρη. Είχε προτάσεις από το εξωτερικό, σαφώς καλύτερες οικονομικά, αλλά το γεγονός ότι πλέον έχει οικογένεια και ότι ο Άρης του έδειξε εμπράκτως ότι τον θέλει πίσω, τον οδηγούν στην αποδοχή της πρότασης που έχει από τον “Αυτοκράτορα”.

Είναι πολύ πιθανό και σήμερα να υπάρξει νέα τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων του Άρη και του 30χρονου γκαρντ. Αν κάτι δεν αλλάξει δραματικά (αρνητικά) αύριο ή την Τρίτη η ΚΑΕ θα είναι σε θέση να προχωρήσει και στην επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας της με τον Τσαλδάρη.

To Top