ΜΠΑΣΚΕΤ

Η οικογένεια Λάσκαρη δεν θέλει να απεμπλακεί από την ΚΑΕ, αλλά δεν πληρώνει κιόλας!

Είναι προφανές ότι ο Νίκος Λάσκαρης, η Τζόρτζια Ευσεβίου και ο Μάνος Λάσκαρης ζουν σε άλλο κόσμο, είναι άκρως επικίνδυνο αυτό για τον Άρη, που έχει γίνει έρμαιο της αδιαφορίας και της ασχετοσύνης των ιδιοκτητών του.

Η ΚΑΕ Άρης πνέει τα λοίσθια. Στην κυριολεξία. Από την υπολειτουργία όλο αυτό το διάστημα, θα πάμε στη μη λειτουργία τις επόμενες μέρες, είναι μαθηματικά βέβαιο. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ έχουν παρατήσει την ομάδα, δεν τους ενδιαφέρει στην πράξη τι συμβαίνει στον Άρη, δεν πείθουν κανέναν ότι… προσπαθούν να βρουν λύση, διότι λύση τους προσφέρθηκε και μάλιστα ιδανική από ανθρώπους της οικογένειας του Άρη, από τον Ερασιτέχνη, αλλά δεν την επιθυμούν.

Αν όντως ήθελαν να απεμπλακούν από την ΚΑΕ, ο Λάσκαρης θα είχε ήδη στείλει το πληρεξούσιο μέσω του οποίου θα διασφαλιζόταν η μεταβίβαση των μετοχών με τους όρους που έχει θέσει ο Ερασιτέχνης, δηλαδή τη μη μετοχοποίηση των χρημάτων που έχει βάλει και φαίνονται ως ταμειακή διευκόλυνση ή… δάνειο!

Δεν το κάνει αυτό ο Λάσκαρης, μπλοκάροντας για άλλη μια φορά τις εξελίξεις. Όχι βέβαια, ότι αν το έκανε αυτό, θα… τελείωνε τις υποχρεώσεις του, διότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είναι αποφασισμένος να μη πληρώσει ευρώ για τα χρέη που δημιούργησε, όταν ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να δώσει εγγυήσεις για τίποτα.

Αυτή τη στιγμή η οικογένεια Λάσκαρη και δεν αφήνει την ΚΑΕ από τα χέρια της και δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις της, ούτε καν τις τρέχουσες, μερικών χιλιάδων ευρώ.

Δεν είχε καμία συμμετοχή στη λύση που δόθηκε προ εβδομάδων για να μην καταπέσει η εγγυητική στην ΕΕΑ, δεν είχε καμία συμμετοχή στο να πληρωθούν οι διαιτητές των τελευταίων αγώνων της ΚΑΕ, για να μην έχει ουσιαστικό πρόβλημα η ομάδα, αλλά θα πρέπει να πληρώσει (σήμερα κιόλας) κάποια χρήματα, ώστε να μη χαθούν ρυθμίσεις στην εφορία.

Ο Άρης – δυστυχώς δίχως ίχνος υπερβολής – οδηγείται στη καταστροφή, οδηγείται στη Β’ Εθνική με την υπογραφή του Νίκου Λάσκαρη, της Τζόρτζιας Ευσεβίου και του Μάνου Λάσκαρη.

Πλέον ο μοναδικός δρόμος για να δοθεί λύση είναι η παρέμβαση του κράτους, της πολιτείας, της κυβέρνησης, της δικαιοσύνης, των θεσμών…

To Top