ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Ψηλά τα χέρια” και από τον Ερασιτέχνη για την ΚΑΕ!

Η αναβολή που δόθηκε από τον Ερασιτέχνη Άρη για τη σημερινή γενική συνέλευση αναδεικνύει το τεράστιο αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το τμήμα μπάσκετ. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Καταρχήν φανερώνει ξεμπροστιάζεται για άλλη μια φορά ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Νίκος Λάσκαρης, ο οποίος εμπαίζει και τζογάρει με τον Άρη, αλλά δεν έχει αντιληφθεί ότι όσο πλησιάζει στην πραγματικότητα το σενάριο της διάλυσης και της… Β’ Εθνικής, αυτός και ο αδελφός του θα είναι αυτοί που πρωτίστως θα την πληρώσουν πρώτοι, διότι τα χρέη παραμένουν και είναι όλα πάνω τους.

Η γενική συνέλευση θα είχε ουσία αν όντως οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη είχαν το έγγραφο που είχαν ζητήσει από τον Λάσκαρη με το οποίο εξουσιοδοτούσε την έναρξη της αλλαγής της ιδιοκτησίας, με μεταβίβαση μετοχών υπό όρους που η οικογένεια του Άρη έβαλε.

Αυτό δεν έγινε, οπότε δεν υπήρχε λόγος να πραγματοποιηθεί η συνέλευση, από τη στιγμή που δεν υπάρχει σήμερα αντικείμενο συζήτησης επί του πρακταίου.

Από τη στιγμή που και ο Ερασιτέχνης σήκωσε τα χέρια ψηλά, θα πρέπει να παρέμβουν δυνάμεις μεγαλύτερες για να μπορέσει ο Άρης να απεμπλακεί από την οικογένεια Λάσκαρη…

To Top