ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η οικογένεια του Άρη απαιτεί την σύλληψη και την τιμωρία των θρασύδειλων άνανδρων τραμπούκων!

Η οικογένεια του Άρη παρουσιάζεται ενωμένη και αποφασισμένη να επικρατήσει το δίκαιο και απαιτεί την σύλληψη και την τιμωρία των θρασύδειλων τραμπούκων, που επιτέθηκαν με άνανδρο τρόπο στον νεαρό οπαδό μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ Λεμεσού!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Για μια ακόμη φορά, μια χούφτα ανθρωπόμορφα τέρατα, πίσω από την ανωνυμία τους και την καλυμμένοι με την “λογική” της αγέλης, επιτέθηκαν με δολοφονικές προθέσεις στον 19χρονο φίλαθλο του Άρη, Νότη Χατζηαναγνώστη, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση και παραμένει στην εντατική μέχρι σήμερα.

Ήδη η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της καταδίκασε με εμφατικό τρόπο την δολοφονική επίθεση, υπογραμμίζοντας ακόμη ότι θα κινηθεί με κάθε τρόπο  για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Οι δράστες αυτής της εγκληματικής ενέργειας πρέπει να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν” (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Να σημειωθεί ότι πέρα από την επικοινωνία που είχε με την οικογένεια του Νότη, ο Θόδωρος Καρυπίδης, άνθρωπος της ΠΑΕ βρέθηκε άμεσα στο Ιπποκράτειο, εκφράζοντας την παρουσία και την συμπαράσταση του επίσημου Άρη.

To Top