ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγαλείο Άρη! Ανακοίνωση ΠΑΕ: “Νότη, γερά, θα παίξουμε και για σένα για την πρόκριση…”

Μεγαλείο Άρη για μια ακόμη φορά στην πράξη! Η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποδεικνύεται μια οικογένεια, μια γροθια. Με ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται στην περίπτωση οπαδού του που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από θρασύδειλα “ανθρωπόμορφα τέρατα” και έστειλε μήνυμα συμπαράστασης.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά:

Την πρόκριση, το βράδυ της Πέμπτης στην Κύπρο, την θέλουμε όλοι μας για έναν ακόμη λόγο: Για να την αφιερώσουμε στον 19χρονο φίλαθλο της ομάδας μας, Νότη Χατζηαναγνώστη, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Πέμπτης δέχτηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ήταν μετά το πρώτο ματς με την Α.Ε.Λ. στο Κλεάνθης Βικελίδης).

Μια παρέα 7-8 θρασύδειλων τραμπούκων επιτέθηκαν στον Νότη και την παρέα του (ήταν μαζί του άλλοι 3 Αρειανοί, που επίσης διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο για να τους προφερθούν οι πρώτες βοήθειες) και τον χτύπησαν με σιδηρολοστό στο κεφάλι, προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό. Ο 19χρονος Νότης υποβλήθηκε σε επέμβαση και παραμένει στην εντατική μέχρι σήμερα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και προσωπικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή κοντά στον Νότη και την οικογένειά του, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους προς το νεαρό φίλο της ομάδας μας.

Δεν στεκόμαστε, όμως, σ’ αυτό…

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα είναι δίπλα στην οικογένεια του άτυχου Νότη, όχι μόνο στη μεγάλη «μάχη» που δίνει τώρα (και θα την κερδίσει), αλλά και σε όλες τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Οι δράστες αυτής της εγκληματικής ενέργειας πρέπει να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν.

Νότη, γερά, την Πέμπτη θα παίξουμε και για σένα…

To Top