Η οικονομική εξυγίανση περνάει από το άρθρο 99! Ο μπασκετικός Άρης έτοιμος για άλλη μια μεγάλη μάχη!

Μάχη που εν πολλοίς θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της οικονομικής εξυγίανσης της δίνει σήμερα η ΚΑΕ Άρης. Εκδικάζεται σε λίγες ώρες η υπόθεση υπαγωγής της στο άρθρο 99, που αν τελικά συμβεί, τότε θα έχει κάνει ίσως το πιο σημαντικό βήμα για να βάλει μετά από καιρό σε μια τάξη τα οικονομικά της.

Η υπόθεση του Άρη είναι η υπ’ αριθμόν 6 στο πινάκιο και λογικά αναμένεται να ξεκινήσει λίγο πριν ή λίγο μετά τις 11 το πρωί. Η διοίκηση της ομάδας και η νομική υπηρεσία είναι αισιόδοξοι πως θα παρουσιάσουν όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι μέσα από την υπαγωγή της στο άρθρο 99, θα είναι σε θέση να παραμείνει βιώσιμη και σταδιακά να μπει σε πορεία ανάπτυξης.

Το μεγάλο στοίχημα στην σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης είναι τι θα πράξει το δημόσιο. Αν δηλαδή θα παρέμβει εναντίον της υπαγωγής ή αν θα συναινέσει. Λόγους για να μην συναινέσει πάντως δεν έχει από τη στιγμή που η ΚΑΕ Άρης δεν ζητάει από το δικαστήριο “κούρεμα” της οφειλής που υπάρχει προς την εφορία ή το ΙΚΑ, αλλά απλώς μια νέα ρύθμιση με περισσότερες δόσεις, ώστε να μειωθεί το ποσό της μηνιαίας δόσης, να μπορέσει η εταιρεία να “αναπνεύσει” οικονομικά και να είναι πιο συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να παρέμβει σήμερα ούτε ο Νίκος Χατζηβρέττας, παίκτης που έχει τη μεγαλύτερη οφειλή και είναι ένα σημαντικό ποσοστό επί του συνολικού χρέους. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι παίκτες που εκπροσωπούνται νομικά από τον Νίκο Πετράτο θα κάνουν παρέμβαση ενάντια στην ΚΑΕ, αλλά το ποσοστό αυτών είναι μικρό, ειδικά στην περίπτωση που το δημόσιο δεν κινηθεί κόντρα στον Άρη.

 

To Top