Ο διεθνής Σουνάς, η βουβαμάρα από τον Φούντα και το μεγάλο κέρδος από τη φετινή χρονιά!

Οι παίκτες του Άρη απόλαυσαν ένα τριήμερο ρεπό και μπόρεσαν να απολαύσουν και την ανακούφιση της οριστικής παραμονής στην Σουπερλίγκα. Όχι όμως και ο Δημήτρης Σουνάς. Εθνική Νέων βλέπετε… Ο μέσος του Άρη συμμετείχε στο φιλικό με την Ουκρανία, ήταν συμπαίκτης με τον Ταξιάρχη Φούντα, επιθετικό της ΑΕΚ, αλλά ούτε κουβέντα για όσα συνέβησαν τις τελευταίες αγωνιστικές.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Ο Δημήτρης Σουνάς μιλώντας στο PRESSARIS τόνισε με έμφαση πως “ήταν ένα πολύ καλό τεστ για την εθνική ομάδα. Προσωπικά οι εμπειρίες που κέρδισα από το φετινό πρωτάθλημα με τον Άρη με έχουν βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό”. Δεν έχει άδικο… Αγωνίστηκε σε 18 αγώνες του πρωταθλήματος, βρέθηκε στο χορτάρι με την κίτρινη φανέλα σχεδόν 1.000 λεπτά, σκόραρε και ένα γκολ. Όλα αυτά πριν καν κλείσει τα 19 του χρόνια!

Συνήθως στις συγκεντρώσεις των διεθνών δίνεται σε όλους η ευκαιρία να σχολιάσουν τα πεπραγμένα του ελληνικού πρωταθλήματος, ειδικά, μετά τα όσα έλαβαν χώρα πρόσφατα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Δεν υπήρχε διάθεση από κανένα να προβεί σε σχόλια. Ούτε από τον μοναδικό παίκτη της ένωσης που μετείχε στην αποστολή της εθνικής μας ομάδα, τον Ταξιάρχη Φούντα. Ο επιθετικός της ΑΕΚ δεν αναφέρθηκε καθόλου στα γεγονότα που έφεραν την ομάδα του στην Φούτμπολ Λίγκ. Μπορεί να εκκρεμούσε ακόμα η έφεση που κατέθεσαν οι άνθρωποι της αθηναϊκής ομάδας, ωστόσο αυτό μικρή σημασία έχει αναφορικά με τη διάθεση που επέδειξε.

Όσο για το παιχνίδι, η νίκη των διεθνών μας με 2-1 ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. “Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο” υποστήριξε ο Σουνάς συμπληρώνοντας πως “στο δεύτερο αν κι έπεσε η απόδοσή μας καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Γινόμαστε όσο περνάει ο καιρός περισσότερο ομάδα και θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι για την τελική φάση του θεσμού”.

 

To Top