ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η… ολονύκτια ανάλυση της ήττας και το κατ’ ανάγκη τρικ του Ζντοβτς

Από χθες το βράδυ ξεκίνησε η μελέτη για τον δεύτερο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών στο ΟΑΚΑ. Το τεχνικό τιμ αναλύει τα όσα έγιναν και δεν έγιναν χθες στο Αλεξάνδρειο και από σήμερα θα τα παρουσιάσει στους παίκτες ώστε η ομάδα να βγει στο ΟΑΚΑ σαφώς πιο έτοιμη.

Άνθρωπος του Άρη έλεγε μετά τον αγώνα ότι “πρώτα κουράστηκε το μυαλό και μετά το σώμα”, θέλοντας να δώσει εξήγηση στις κακές επιλογές και στο κακό διάβασμα από το 25’ και μετά όταν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα εξαλείφθηκε το +16 (50-34).

Η κούραση απαιτεί σωστή διαχείριση και αυτό θα γίνει στα ενδότερα. Στα… εξώτερα δεν υπάρχει δικαιολογία της κούρασης, το ξεκαθάρισαν όλοι. Η ΑΕΚ γύρισε το ματς χθες γιατί ο Γιούρι Ζντοβτς κατ’ ανάγκη – λόγω της απουσίας Μαυροκεφαλίδη και της… ανυπαρξίας των σέντερ του –  έπαιξε με χαμηλό σχήμα.

Ήταν το τελευταίο χαρτί που πέταξε στο τραπέζι και του βγήκε 100%. Με Σάκοτα – Μιλόσεβιτς η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε και την απουσία του Γουάιτ και με αλλαγές στα σκριν “κατέστρεψε” σχεδόν κάθε επιθετικό πλάνο του Άρη που σκόραρε 17 πόντους στα τελευταία 15 λεπτά!

Το θετικό μέσα από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα είναι ότι όλοι ξέρουν τον λόγο για τον οποίο ηττήθηκε η ομάδα. Ξεκάθαρα. Και πάνω σε αυτό θα δουλέψουν σήμερα και αύριο πριν πάνε για τον δεύτερο αγώνα στο ΟΑΚΑ.

To Top