“Η ομάδα έχει μέταλλο”

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη, Ρία Κολλήγα, στάθηκε μετά το τέλος του σημερινού αγώνα στη νέα επιτυχία των «κίτρινων», αλλά και στη συνέχεια.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στο ariswomenfootball.blogspot.gr: «Ένα ακόμα παιχνίδι τελείωσε με απόλυτη επιτυχία για την ομάδα μας και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Δείξαμε ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις και αυτό το βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι κάνοντας έτσι περήφανους τον προπονητή μας κ. Σαλαμανή και τον άμεσο συνεργάτη του κ. Χατζημηνά.

Εγώ προσωπικά σήμερα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί κάποια παιδιά με μικρότερη συμμετοχή στην έως τώρα πορεία μας πήραν χρόνο συμμετοχής από τον coach και έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν πολύ… Αυτό δείχνει ότι αυτή η ομάδα έχει μέταλλο, χαρακτήρα και βάθος», για να προσθέσει:

«Τώρα μας έμειναν τέσσερα παιχνίδια. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αρχής γενομένης με το επόμενο που είναι μέσα στα Τρίκαλα.. Ευχαριστούμε όλους όσους είναι δίπλα μας, είτε από την διοίκηση, είτε από τους πιστούς φίλους της ομάδας μας…».

To Top