“Η ομάδα είναι κουρασμένη, κάναμε δοκιμές, ψάχνουμε για δεξί μπακ”

Σημάδια κούρασης στις προσπάθειες των παικτών του Άρη διέκρινε ο Γιάννης Χατζηνικολάου κάτι που θεωρεί φυσιολογικό. Αναφέρθηκε ακόμη στις δοκιμές που έκανε και θα κάνει αλλά και στα μεταγραφικά θέματα των κίτρινων.

Ο προπονητής του Άρη δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στη συνέντευξη τύπου: “Κατά διαστήματα προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.  Από πλευράς τακτικής αναλώσαμε μέρος του παιχνιδιού σε μακρινές μπαλιές. Ήθελα περισσότερο τρέξιμο αλλά οι παίκτες είναι δικαιολογημένοι στην παρούσα φάση γιατί δεν έχουν φρεσκάδα. Η ομάδα είναι πολύ κουρασμένη”.

Για τις δοκιμές που έκανε: “Υπάρχουν παίκτες που τα χαρακτηριστικά τους τούς επιτρέπουν να παίζουν σε δυο-τρεις θέσεις. Μέσα από τα φιλικά τους αλλάζουμε θέσεις και βλέπουμε που μπορούν να προσφέρουν. Στο πλαίσιο αυτό γίνονται οι δοκιμές”.

Για τη στιγμή της αλλαγής του Βελλίδη: “Μπέρδεψε τους πάγκους ο Βελλίδης στη φάση που έγινε αλλαγή. Δεν έγινε τίποτα”.

Σε ερώτηση για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις απάντησε: “Ψάχνουμε να βρούμε αυτό που θέλουμε, κυρίως δεξί μπακ αν βρούμε κάτι”.

Σχετικά με την περίπτωση του Σαρρή επεσήμανε: “Έγιναν συζητήσεις με τον Σαρρή, το θέμα δεν προχώρησε. Δεν ξέρω σε ποια φάση βρίσκεται η επικοινωνία”.

To Top