Η ομάδα πήρε μπροστά! Η «μάχη» στα διοικητικά θέματα παραμένει το μεγάλο στοίχημα

Η βελτιωμένη εικόνα της ομάδας τον τελευταίο μήνα αποτελεί αντικείμενο συζήτησης για τους οπαδούς της και ικανοποιεί την διοίκηση η οποία σταδιακά δικαιώνεται για επιλογές που αρχικά δεν είχαν αποδώσει τα προσδοκώμενα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δια μαγείας λύθηκαν όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν την ΠΑΕ, αντιθέτως. Είναι όμως ένα σημαντικό βήμα προς μια κατεύθυνση που μπορεί να επιφέρει λύσεις, σταθερότητα και ηρεμία.

Η ΠΑΕ Άρης μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων που πηγάζουν από το οικονομικό, δίνει μάχη στο αγωνιστικό κομμάτι έχοντας να αντιμετωπίσει μεταπτώσεις που την έφεραν από την αρχή της χρονιάς σε δύσκολη θέση.

Η ομάδα δείχνει να βρίσκει σταδιακά ρυθμό από την αρχή του χρόνου. Από τα δυο παιχνίδια με τον Ατρόμητο στην Αθήνα κάτω από τις οδηγίες των Μιχαλήτσου-Σεμερτζίδη, άλλαξαν κάποια δεδομένα τα οποία αποδεικνύονται καθοριστικά. ο Άρης άλλαξε προσανατολισμό και δείχνει άλλη ομάδα, με άλλη νοοτροπία και κατεύθυνση.  

Η παρουσία του νέου προπονητή έχει συμβάλει θετικότατα στην αλλαγή αυτή, με αποτέλεσμα η χρονιά να μη μοιάζει πια χαμένη, παρά τα όσα προβλήματα.

Η διοίκηση από την πλευρά της έχει να αντιμετωπίσει θέματα που αφορούν στην βιωσιμότητα της ομάδας και στο μέλλον της. Ασφαλώς και υπάρχει ικανοποίηση για την αγωνιστική μεταμόρφωση, ωστόσο δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους στην όλη λειτουργία της, μέσα στο εύθραυστο περιβάλλον που δραστηριοποιείται.  

Το παρελθόν σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι ο καλύτερος οδηγός. Οι σωστές αποφάσεις απορρέουν από τις εμπειρίες. Αποφάσεις σε όλο το φάσμα της δραστηριότητας, όχι αναγκαία μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Άρης, με την οντότητα και τη δυναμική του, οφείλει να διαφυλάξει με κάθε τρόπο τα συμφέροντά του. Είτε πρόκειται για την ισονομία που ζητάει δικαιολογημένα τόσα χρόνια, είτε πρόκειται για την πολιτική που επιβάλλεται να κρατάει σταθερά και αμετάκλητα απέναντι στους «συνεταίρους» του στη λίγκα.

Επίσης, όσο προχωράμε προς την άνοιξη ο Άρης είναι υποχρεωμένος να παρουσιαστεί πανέτοιμος ενόψει αδειοδότησης. Η διοίκηση έχει επωμιστεί βαρύ φορτίο και χρειάζεται στήριξη προκειμένου να το φέρει εις πέρας. Στήριξη και σωστές επιλογές.   

To Top