Μπαμπαλιούτας: «Να φτάσουμε τον Άρη εκεί που πρέπει»

Η νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ ήταν ουσιαστικά διπλή, όπως δήλωσε ο έμπειρος λίμπερο της ομάδας, Λάμπης Μπαμπαλιούτας μιλώντας στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου.

Ο Μπαμπαλιούτας τόνισε πως «είναι σαν διπλή νίκη. Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ περίμενα τόσο εύκολη επικράτηση. Βέβαια στο πρώτο σετ πήραμε εύκολα διαφορά, την οποία όμως τη χάσαμε. Ευτυχώς έγινε μόνο στο πρώτο. Στη συνέχεια δείξαμε ψυχραιμία και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα” και πρόσθεσε πως “έχουν αλλάξει πέντε παίκτες. Στην ουσία είμαστε μια καινούργια ομάδα. Χρειαζόμαστε χρόνο αλλά δεν υπάρχει. Πρέπει να τρέξουμε διότι ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια. Ευτυχώς γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις. Εκτελούμε σε μεγάλο βαθμό αυτό που θέλει ο προπονητής. Παίζουμε καλό βόλεϊ, απλά δεν είχαμε τους πόντους που θέλαμε. Θα γίνει κι αυτό».

Αναφέρθηκε στην βαθμολογική θέση της ομάδας τονίζοντας ότι «όλες οι ομάδες πολύ κοντά. Είμαστε τρεις πόντους από την 5η θέση. Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη και πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Στα επόμενα δύο παιχνίδια θα παίξουμε με ομάδες που είναι κοντά στη βαθμολογία και μετά θα κοιτάξουμε και πιο ψηλά. Οι ομάδες στην πρώτη τετράδα έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής. Ολυμπιακός και Ηρακλής θα παλέψουν για τον τίτλο και ακολουθεί ο Παμβοχαϊκός. Με τις άλλες ομάδες είμαστε περίπου στο ίδιο επίπεδο. Δουλεύουμε σκληρά και βαδίζουμε σε καλό δρόμο. Να φτάσουμε τον Άρη εκεί που πρέπει. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει ηρεμήσει και δουλεύουμε σωστά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

To Top