ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ομάδα του Χόλμπεργκ στις υποψήφιες αντιπάλους του Ατρομήτου

Η Νόρκεπινγκ του Κάλλε Χόλμπεργκ είναι ίσως η δυνατότερη ομάδα που βρίσκεται στον δρόμο του Ατρομήτου.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η ομάδα του Περιστερίου ίσως κληθεί να αντιμετωπίσει τον Χόλμπεργκ, τον Σουηδό επιθετικό που ενδιέφερε τον Άρη. Η Νόρκεπινγκ είναι μια από τις ομάδες που θα βρεθούν στον δρόμο του, μάλιστα θεωρητικά η δυνατότερη από όλες.

Φυσικά ο Ατρόμητος δεν θα ήθελε να πέσει πάνω στη Νόρκεπινγκ (Σουηδία) η οποία θ’ αντιμετωπίσει την Σεντ Πάτρικς από την Ιρλανδία. Παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε αποκλείσει την ΑΙΚ Στοκχόλμης σίγουρα δεν θα ήθελε να… τρέχει στην Σουηδία ξανά.

Όπως θα ήθελε να αποφύγει το Αζερμπαϊτζάν (η Νέτφσι κληρώθηκε με την Σπεράντα από την Βόρεια Μακεδονία) και το Καζακστάν (η Καϊράτ κληρώθηκε με την Σιρόκι από την Βοσνία).

Παγίδα είναι και η Κρακοβια από την Πολωνία η οποία είναι ζευγάρι με την Ντουνάσκα από την Σλοβάκια.

Η ιδανική κλήρωση για τον Ατρόμητο θα ήταν το ζευγάρι της Β. Ευρώπης. Αυτό ανάμεσα στην Στιάρναν από την Ισλανδία και την Λεβάδια Ταλίν από την Εσθονία. Ομως ψάχνει το 1/5 για να πει ότι πάει τον Ιούλιο κι έχει σίγουρη πρόκριση.

Στα υπόλοιπα θα χρειαστεί το 100% για να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο. Θυμίζουμε πως πέρσι ο Ατρόμητος αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό από τη Ντιναμό Μπρεστ από την Λευκορωσία.

To Top