Η… ομάδα του PRESSARIS μεγαλώνει και δυναμώνει!

Στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε ένα όμορφο, όσο και δύσκολο ταξίδι, με τη δημιουργία του PRESSARIS. Μια προσπάθεια που συνεχίζεται και θα συνεχιστεί από την… ομάδα του PRESSARIS με πολλή όρεξη και διάθεση να παρουσιάσουμε το καλύτερο για όλους εσάς.

Από σήμερα δεν θα είμαστε μόνοι, η ομάδα αυτή μεγαλώνει, δυναμώνει προκειμένου να… σκοράρει στο δύσκολο γήπεδο της ενημέρωσης, με υπευθυνότητα, θάρρος και σεβασμό στον αναγνώστη.

Στον τομέα του Τύπου και της ενημέρωσης… μεταγραφές γίνονται όλο τον χρόνο, οπότε δεν χρειαζόταν να περιμένουμε τον… Ιανουάριο για να συνεχιστεί η ενίσχυση.

Από σήμερα στο τιμ του PRESSARIS θα συμβάλλουν στην προσπάθεια που επιχειρείται καθημερινά ο Τάσος Πακλατζής, επί πολλά χρόνια ρεπόρτερ της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη και ο Νίκος Καραγιώργης, επίσης επί χρόνια ρεπόρτερ του μπασκετικού Άρη, δυο άνθρωποι της ενημέρωσης με ποιότητα, με πολυετή εμπειρία στο χώρο τους και παρουσία σε κορυφαία μέσα ενημέρωσης της χώρας. Ο στόχος όλων μας σαφής και ξεκάθαρος: να παρουσιάζουμε όσο το δυνατόν πληρέστερο δημοσιογραφικό αποτέλεσμα στους αναγνώστες μας.

Στην ομάδα του PRESSARIS γράφουν και… υπογράφουν, επίσης, οι Γιώργος Τότσικας, Γιώργος Συρίδης, Στέλιος Καραογλανίδης.

Παράλληλα… blogάρουν:

– ο Ολυμπιονίκης και αντιπρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

– ο παγκόσμιος πρωταθλητής της κολύμβησης και κορυφαίος αθλητής του Άρη, Άρης Γρηγοριάδης.

– ο διεθνής καλαθοσφαιριστής του Άρη, Δημήτρης Βεργίνης.

– ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, Πέτρος Πασσαλής.

– ο παλαίμαχος Ιταλός πρώην καλαθοσφαιριστής του Άρη, Μάριο Μπόνι. 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Χρήστος Βανγκέλι θα συνεχίσει να blogάρει, όπως έκανε από τις πρώτες μέρες του σάιτ, όποτε του επιτρέπουν οι αυξημένες υποχρεώσεις του στην Ουκρανία.

Το δύσκολο ρόλο του ρεπορτάζ σε κάθε γωνιά, όπου χτυπάει η καρδιά του Άρη και των τμημάτων του, από την επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου, μέχρι τις ομάδες… μπαμπίνι, έχουν αναλάβει οι Εύα Πιπινίκα, Δημήτρης Σαββαΐδης, Ελπίδα Φαρδογιάννη.

Η ομάδα του PRESSARIS θα συνεχίσει την προσπάθειά της. Με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, μαχητικότητα, συνέπεια και συνέχεια.

Μείνετε συντονισμένοι…

ΥΓ: Για οποιοδήποτε σχόλιο ή παρατηρήσεις περιμένουμε τα e-mail σας στη διεύθυνση: [email protected] και φυσικά στην σελίδα μας στο facebook

To Top