ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ομάδα «φωνάζει» για ενίσχυση, η ώρα των αποφάσεων για την “επόμενη μέρα”

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη ολοκληρώθηκαν μέσα στο 2023. Ο Άρης αποχαιρετάει σε λίγες μέρες τη χρονιά, έχοντας ήδη καταγράψει έναν πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη, πολλές αγωνιστικές μεταπτώσεις και χαμένο έδαφος στην Ελλάδα, όπου φέτος υπάρχει ένα εισιτήριο λιγότερο για τα Ευρωπαϊκά κύπελλα, την ώρα που το ρόστερ της ομάδας… μετρήθηκε, ζυγίστηκε και “φωνάζει” για ενίσχυση.

Ο Άρης δεν κράτησε έναν βασικό κορμό πέρσι το καλοκαίρι, έγινε μαζική φυγή ποδοσφαιριστών, πραγματοποιήθηκαν 19 μεταγραφές (προφανώς και είναι αριθμός ρεκόρ τα τελευταία χρόνια) και η εικόνα της ομάδας καταγράφει τις “αγωνιστικές ανορθογραφίες”, τις ελλείψεις της.

H έλευση του Άκη Μάντζιου ξεκάθαρα συμμάζεψε πολλά, διορθώθηκε ό,τι μπορούσε να διορθωθεί, αλλά τα “όπλα” της ομάδας είναι συγκεκριμένα. Θαύματα βέβαια δεν μπορούν να γίνουν, ούτε υπάρχουν -όπως έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν- μαγικά ραβδιά.

Ο Άρης αδυνατεί να βρει σταθερότητα και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι κι αυτό πηγάζει ξεκάθαρα από το… υλικό που είναι φέτος φτιαγμένος. Οριακός ο αριθμός των αμυντικών, ακραίοι επιθετικοί που παραμένουν σε χαμηλές πτήσεις, με τον Μορόν να μοιάζει τόσο μόνος, στο χώρο του κέντρου μετρημένα τα κουκιά για το ποιοι μπορούν να αλλάξουν τον ρου ενός αγώνα…

Η ολοκλήρωση των αγώνων μέσα στο 2023, η συγκομιδή της ομάδας και ο επερχόμενος “καυτός” και καθοριστικός Ιανουάριος πετούν το “μπαλάκι” στον Θόδωρο Καρυπίδη για να κάνουν τις απαιτούμενες ενέργειες. Η ανάγκη για ενίσχυση και διορθωτικές κινήσεις, με ποιοτικούς παίκτες που θα αναστρέψουν την κατάσταση είναι ξεκάθαρα ορατή. Ο Καρυπίδης έχει στα χέρια του πλέον την “καυτή πατάτα” των εξελίξεων… Είναι η ώρα των αποφάσεων.

 

To Top