Η ομοσπονδία της Νιγηρίας έβαλε αγγελία στο Facebook για να βρει το νέο προπονητή της!

Η Εθνική Νιγηρίας παραμένει ακέφαλη στον πάγκο μετά το τέλος του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και την αποχώρηση του Ζοζέ Πεσέιρο, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να βάζει αγγελία στο Facebook για την εύρεση του νέου ομοσπονδιακού.

Η Εθνική Νιγηρίας έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής όμως ηττήθηκε με 2-1 στον μεγάλο τελικό από την Ακτή Ελεφαντοστού και έχασε το τρόπαιο, με την απώλεια του τίτλου να φέρνει και το τέλος εποχής του Ζοσέ Πεσέιρο.

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού (2007-08) υπέβαλε την παραίτησή του από τον πάγκο των “Σούπερ Αετών” και αυτή έγινε αποδεκτή, με τη θέση του ομοσπονδιακού να παραμένει κενή εδώ και έναν μήνα και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να φτάνει στην έσχατη, λύση βάζοντας αγγελία στο Facebook “προσκαλώντας” τον όποιο ενδιαφερόμενο.

“Προσοχή προς τους παθιασμένους προπονητές ποδοσφαίρου! Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Νιγηρίας (NFF) αναζητεί έναν οραματιστή ηγέτη για να αναλάβει το τιμόνι της εθνικής ομάδας ανδρών, των πανίσχυρων Σούπερ Αετών.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ηγηθείτε μίας ομάδας πλούσια σε ιστορία και να την οδηγήσετε σε ακόμη μεγαλύτερη δόξα στη διεθνή σκηνή.

Είστε έτοιμοι να απαντήσετε στο κάλεσμα”, αναφέρει η αγγελία που δημοσίευσε η ομοσπονδία της Νιγηρίας στη σελίδα της στο Facebook, η οποία μάλιστα πέρα από προπονητή για την εθνική ανδρών της χώρας ψάχνει τον εκλεκτό και για την Κ-17 της χώρας.

Όπως μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά, η καταληκτική ημερομηνία όπου θα δέχεται αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους προπονητές είναι η 12η Μαρτίου 2024.

To Top