ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η οπτική γωνία του Καλαϊτζάκη: “Είναι πολύ δύσκολα, γίνονται πολλά και διάφορα…”

Ακόμα και για τον 19χρονο Παναγιώτη Καλαϊτζάκη η χρονιά που περνάει στον Άρη, επί της ουσίας η πρώτη του ως επαγγελματίας, είναι πολύ δύσκολη.

Ο νεαρός γκαρντ του Άρη μίλησε για τον αγώνα με την Οστάνδη, αλλά και για όσα βιώνει ο ίδιος. Αρχικά υπογράμμισε πως “είναι σαν τελικός για μας το παιχνίδι με την Οστάνδη. Θέλουμε να το κερδίσουμε για ψυχολογικούς λόγους, να ανεβούμε ψυχολογικά, γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια” και πρόσθεσε: “Μπορεί να μην έχω χρόνο συμμετοχής, αλλά προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ κι από τον πάγκο, να βοηθάω την ομάδα. Είναι δύσκολο και για μένα όλο αυτό, να βλέπεις τους συμπαίκτες σου κάθε μέρα, να είναι κάτω το κεφάλι. Συνεχίζουμε, έχουμε αύριο δύσκολο παιχνίδι”.  Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Για το αν όσα συμβαίνουν εκτός μπάσκετ επηρεάζουν την ομάδα είπε: “Είναι δύσκολη η σεζόν για όλους μας. Δουλεύουμε στις προπονήσεις, είμαστε μαζί όλη μέρα και προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυ΄το. Είναι πολύ δύσκολα, γίνονται πολλά και διάφορα, αλλά πάντα πάμε για το καλύτερο. Μας επηρεάζουν όσα συμβαίνουν, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει κάθε φορά που μπαίνουμε να παίξουμε να σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη και τίποτα άλλο”.

To Top