ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γιαννάκης: “Οι άνθρωποι του Άρη εθελοτυφλούν στη συνεργασία”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βλέπει σημάδια βελτίωσης της ομάδας του ακόμα και μέσα από τις οχτώ σερί ήττες και τόνισε πως είναι ανάγκη το γήπεδο να γεμίσει αύριο με την Οστάνδη.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Πάντα έχει ενδιαφέρον ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, άσχετα αν δεν πάμε στην επόμενη φάση. Είχαμε κάνει καλό παιχνίδι στο Αβελίνο, χάσαμε στις λεπτομέρειες. Θέλουμε να είμαστε αύριο καλοί κοντά στο καλάθι. Έχουν έμπειρα παιδιά, ξέρουν να παίζουν, παίρνουν χρόνια το πρωτάθλημα στο Βέλγιο και το ίδιο θα κάνουν και φέτος. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι, που ήταν καλό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Να έρθει ο κόσμος να μας δει, για να παίξουμρ καλά”.  Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ρωτήθηκε για το σενάριο της ευρωπαϊκής συνέχειας στο FIBA Europe Cup και απάντησε: “Είναι δύσκολο να συνεχίσει η ομαδα στο FIBA Europe Cup, γιατί είμαστε λίγοι, είχαμε και τραυματισμούς. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Αν χρειαστεί θα παίξουμε κι εκεί, αλλά το παρόν έχουμε το αυριανό ματς και θέλουμε να παίξουμε καλά”.

Διέκρινε βελτίωση της απόδοσης της ομάδας του: “Μπορεί να έχουμε χάσει κάποια ματς, αλλά δείχνουμε σημάδια βελτίωσης. Όταν έχεις λίγες εναλλακτικές λύσεις αυτό δημιουργεί σκαμπανεβάσματα. Θεωρώ ότι αύριο θα τα καταφέρουμε”.

Για την δική του σκέψη για όσα συμβαίνουν στην ομάδα είπε: “Είμαι ένας άνθρωπος που μάχομαι. Πιστεύω πολύ στην εξέλιξη των προσπαθειών μιας ομάδας, είναι δεδομένο ότι θα εξελιχθούμε σαν ομάδα.

Υπάρχει μια ζύμωση και μια προσπάθεια να έρθουν κοντά οι διαφορετικές απόψεις. Αυτό έπρεπε να κάνουμε από την πρώτη μέρα, να συνεργαστούμε. Ελπίζω ο κόσμος να συμπαρασταθεί στην ομάδα. Τα παιδιά από την Αθήνα ξεκίνησαν μια τέτοια προσπάθεια. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι οι διαφορές δεν δημιουργούν πρόοδο, αλλά οι συνεργασίες μόνο. Οι άνθρωποι του Άρη εθελοτυφλούν στη συνεργασία. Πρέπει να καταλάβουν ότι έχουμε τεράστια δύναμη αν συνεργαστούμε”.

To Top