ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η οριστική απόφαση για Ματέο, η αναζήτηση για φορ και πως επηρεάζονται οι υπόλοιπες κινήσεις του Άρη…

Σε αναμονή της οριστικής απόφασης της Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία βρίσκονται στον Άρη, καθώς μέχρι τα μέσα του Μαΐου θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο παίκτης μείνει στα “κιτρινόμαυρα” ή αποχωρήσει οριστικά…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως είναι γνωστό, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν καταθέσει πρόταση 1.500.000 ευρώ για την απόκτηση του Αργεντινού και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην Ισπανία στα μέσα Μαΐου προβλέπεται να τελειώσει οριστικά το ζήτημα.Η Λας Πάλμας δεσμεύτηκε στον Άρη ότι μέχρι 15 Μαΐου θα απαντήσει στην πρόταση του Άρη.

Ο Άρης έχει αυτή την στιγμή το πλεονέκτημα της επιθυμίας του Ματέο να συνεχίσει στην ομάδα, την ώρα πάντως που εκτός από τις γνωστές κρούσεις από Βέλγιο και Μεξικό, ενδιαφέρον αλλά όχι ακόμα επίσημο δείχνουν κι άλλες ομάδες από την Ευρώπη.

Για τον Άρη, ωστόσο, η υπόθεση του Ματέο Γκαρσία είναι αυτή τη στιγμή πρωταρχικό μέλημα, καθώς πρόκειται για μία περίπτωση για την οποία επιχειρεί μία μεγάλη οικονομική υπέρβαση. Εφόσον η Λας Πάλμας πει το “ναι” τότε ο Άρης για να “κλείσει” οριστικά την συμφωνία θα κληθεί να καταβάλλει ένα σεβαστό ποσό ως προκαταβολή προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Άρα, μαζί με την μεταγραφή του Ντάνιελ Σούντγκρεν και τις περίπου 200.000 ευρώ που απαιτήθηκαν για να συμφωνήσει η ΑΪΚ, γίνεται αντιληπτό πως οι “κιτρινόμαυροι” θα κλείσουν από νωρίς δύο παίκτες, δίνοντας αρκετά χρήματα για τα οικονομικά τους δεδομένα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Επομένως, οι επόμενες κινήσεις θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικές ως προς το οικονομικό σκέλος, καθώς ενδεχομένως να μην υπάρχει μεγάλη άνεση για πολλά ανοίγματα σε άλλες θέσεις, παρά μόνο σε αυτή του φορ περιοχής, όπου αναζητείται και γίνονται επαφές για κάτι πολύ καλό κι ας έχει αρκετά “αλμυρό” κασέ.

Εφόσον, η απάντηση των Ισπανών στον Άρη για τον Ματέο είναι αρνητική, τότε θεωρείται δεδομένο πως στον Άρη θα αναζητήσουν ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση, παρότι διαθέτουν τους Ντάνιελ Λάρσον, Νικολά Ντιγκινί και Μπρούνο Γκάμα. Κυρίως γιατί ο τελευταίος ενδεχομένως να είναι απόλυτα έτοιμος τον Αύγουστο με Σεπτέμβριο.

Καταληκτικά, οι δύο συγκεκριμένες εξελίξεις, με φορ και Ματέο Γκαρσία σαφέστατα και θα επηρεάσουν τις μετέπειτα κινήσεις του Άρη, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει αν η ομάδα θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League η όχι. Διότι αν τα καταφέρει θα έχει την οικονομική δυνατότητα τον Αύγουστο να αναζητήσει και να “κλείσει” παίκτες που θα μπορούν να κάνουν την διαφορά…

 

 

To Top