Οι σκέψεις Καλαϊτζίδη για την αξιοποίηση του Πόι – Η θέση του Αργεντίνου και ο παρτενέρ…

Ένα ερώτημα που υπήρχε αναπάντητο το τελευταίο διάστημα ήταν η θέση στην οποία ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης σκόπευε να αξιοποιήσει την εμπειρία και τις δυνατότητες του Μάουρο Πόι.

Ο ρόλος δηλαδή του Αργεντίνου στον φετινό Άρη, καθώς όπως είναι λογικό, εφόσον φτάσει τα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της αρχικής ενδεκάδας.

Ο 57χρονος τεχνικός έχει δώσει ήδη το στίγμα μέσα από τις προπονήσεις. Στο πρόσωπο του 33χρονου βλέπει τον ιδανικό παίκτη για την κορυφή της επίθεσης.Με την διεισδυτικότητα του και τη εμπειρία του μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις που από τον φετινό Άρη λείπουν.Στο συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού υστερείτε σημαντικά ο Άρης, κάτι που θέλει επειγόντως να αλλάξει ο Καλαϊτζίδης.

Πατρτενέρ του Πόι στην κορυφή της επίθεσης, δοκιμάζεται επίμονα τις τελευταίες μέρες ο Άντι Ρένια, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει στο νήμα τον Αντώνη Καπνίδη. Οι δυο τους μέχρι τώρα δείχνουν να έχουν αξιόλογη χημεία και δεν αποκλείεται αρχής γενομένης από την Κυριακή απέναντι στο Αγιονέρι να ηγηθούν της επίθεσης του Άρη.

To Top