Πρεμιέρα του Αυτοκράτορα στο Παλέ, έτοιμος για την πρόκριση!

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (17.00) την ΑΕΚ στον αγώνα για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου και αναζητά την τρίτη του νίκη στη φετινή διοργάνωση που θα τον στείλει στην προημιτελική φάση απέναντι στην Κηφισιά δύο μέρες αργότερα.

Η αποστολή του Άρη δεν είναι εύκολη. Η ΑΕΚ μπορεί να είναι νεοφώτιστη, μπορεί να έχει χρόνια να παίξει παιχνίδια ακόμα και τέτοιου επιπέδου σαν το σημερινό, που δεν κρίνει κάποιον τίτλο, αλλά μια πρόκριση, όμως είναι επικίνδυνη ομάδα. Διαθέτει παίκτες που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα όπως οι Σάκοτα, Κασελάκης, Παπαντωνίου, Σαρικόπουλος, Πολυτάρχου καλούς ξένους όπως οι Κάιλς, Ουίλιαμσον και Γκούντριτζ και φυσικά χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Ο Άρης θα παραταχθεί και πάλι με προσανατολισμό στην άμυνα. Αυτό ζήτησε ο Δημήτρης Πρίφτης, έτσι κέρδισε ο Άρης όλους τους αγώνες τους, ακόμα και στα φιλικά προετοιμασίας και έτσι θα πορευτεί όλη τη χρονιά. Η πίεση στην άμυνα είναι το “κλειδί” και για τον σημερινό αγώνα, γιατί μέσα από την πίεση θα αποκτήσει ενέργεια η κερκίδα και θα την επανατροφοδοτήσει στους παίκτες.

Είναι παιχνίδι που ο Άρης μπορεί να κερδίσει και να το κάνει εύκολο, αν κάνει πράξη όλα αυτά που έχει σχεδιάσει ο Πρίφτης κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, γιατί πέραν όλων των άλλων μέσα από την άμυνα και την προσπάθεια εκεί θα φύγει και το όποιο αγχος υπάρχει από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα.

To Top